088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Zandvoort
Zonnepanelen in Zandvoort

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zandvoort

Zandvoort is al goed bezig met verduurzamen! Zo werkt de gemeente aan vier duurzame thema's: meer duurzame energie, Zandvoort altijd bereikbaar, meer hergebruiken en Zandvoort groener. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie met zonnepanelen. Niet gek, want daarmee besparen ze flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van gemeente Zandvoort kunnen met zonuren per jaar wel 820 euro per jaar besparen! De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk wel euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zandvoort:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zandvoort kende afgelopen jaar 1089 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zandvoort zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zandvoort ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zandvoort kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zandvoort

Al 471 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zandvoort gingen je voor.

Potentie in Zandvoort

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Nederweert. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.

Waar veel gemeenten hele wijken hebben waar een beschermd stadsgezicht geldt, heeft Zandvoort dit maar aan één straat. Als je woonachtig bent aan het Duinpieperpad moet je namelijk rekening houden met een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er hier een vergunning dient aangevraagd te worden voor het plaatsen van zonnepanelen.

2050 energieneutraal

Gemeente Zandvoort wil in 2030 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Zandvoort, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Zandvoort in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zandvoort steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zandvoort er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zandvoort

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken