phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Zandberg
Zonnepanelen in Zandberg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zandberg

Steeds meer inwoners van Borger-Odoorn stappen over op zonne-energie! Al 25% van de koopwoningen heeft zonnepanelen op het dak. Het aantal kilogram CO2 dat hiermee wordt bespaard staat gelijk aan 98.235 bomen! Met de aanleg van het grootste zonnepark van Nederland in Borger-Odoorn gaat dit in de toekomst nog veel meer worden! Benieuwd hoeveel jij kunt gaan besparen? Lees dan verder.

Een huishouden in Borger-Odoorn bespaart gemiddeld €820 op de energierekening. Met zonnepanelen wek je eigen stroom op en hoef je minder stroom van het net af te nemen. Dit is niet alleen voordelig voor de portemonnee, maar met panelen draag je ook bij aan een klimaatneutraal Borger-Odoorn .

Wanneer je een aanvraag doet bij Zonneplan, bekijkt een Zonneplan-adviseur of jouw dak geschikt is voor panelen en wordt er vervolgens contact met je opgenomen om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Je ontvangt na het gesprek een vrijblijvende offerte met het aantal panelen, de kosten en de totale besparing! Benieuwd geraakt? Doe dan de postcodecheck!

Waarom juist nu zonnepanelen in Zandberg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zandberg kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zandberg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zandberg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zandberg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zandberg

Al 2,086 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Borger-Odoorn gingen je voor.

Geschikte daken in Borger-Odoorn

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de potentie van de daken in de gemeente. We bekijken welke daken geschikt zijn om zonnestroom op te wekken. Daken die een rieten dak of weinig ruimte hebben zijn niet geschikt. Uit het onderzoek blijkt dat er geen sprake is van beschermd stadsgezicht en dat 78% van de koopwoningen geschikt is om zonne-energie op te wekken.  Ruim de helft van de huishoudens met een geschikt dak heeft al zonnepanelen laten installeren en bespaart maandelijks op de energierekening.

 

Borger-Odoorn gaat voor duurzaam!

Borger-Odoorn wil in 2040 energieneutraal zijn. De gemeente heeft al een aantal initiatieven bedacht om duurzamer te worden, zoals een gezamenlijke inkoopactie van isolatiemaatregelen en de installatie van het grootste zonnepark van Nederland. Ook hebben inwoners de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken zonder hiervoor spaargeld te investeren. Meer over deze duurzame lening lees je hier.


Zandberg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zandberg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Borger-Odoorn er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Borger-Odoorn

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan