088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Wouw
Zonnepanelen in Wouw

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wouw

Zonneplan vindt het mooi om te zien dat steeds meer inwoners in Wouw de overstap naar duurzame zonnestroom willen maken. Momenteel profiteren al 5.786 huishoudens van zelf opgewekte zonnestroom. Dankzij het zonnepanelenproject kunnen nog veel meer inwoners van Wouw gaan profiteren van zonnepanelen.

In Wouw genieten steeds meer inwoners van zonnepanelen. Ook steeds meer bedrijven maken de overstap naar zonne-energie. Dankzij de gemeente liggen er al 4.500 zonnepanelen op daken van verschillende bedrijven! Met zonnepanelen wek je je eigen duurzame zonne-energie op. Hiermee help je niet alleen het milieu een handje, maar bespaar je zelf flink op de energierekening.

Gemiddeld kun je met zonnepanelen zo’n €1.143 per jaar besparen. Ben jij al benieuwd naar de mogelijkheden voor jou dak? doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag, onze adviseurs gaan dan aan de slag met het maken van jou persoonlijke Zonneplan!

Waarom juist nu zonnepanelen in Wouw:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wouw kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wouw zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wouw ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wouw kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wouw

Al 5.786 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Roosendaal gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Gemeente Roosendaal heeft als doel om in 2050 energieneutraal te zijn. De gemeente is enorm gemotiveerd om dit doel te behalen. Zonneplan doet altijd onderzoek naar geschikte daken in de gemeente. Een dak is bijvoorbeeld ongeschikt wanneer er bijna de hele dag veel schaduw op het dak staat of een huis met een rieten dak. Gelukkig zijn er in de gemeente veel woningen wel geschikt voor zonnepanelen. Om precies te zijn, kunnen er nog  15.786 woningen profiteren van zonne-energie. Dat is veel! Grote kans dat jouw dak ook geschikt is.

Wil je genieten van jou eigen zonne-energie, maar wil je investeren zonder eigen spaargeld? Dat kan, om zonnepanelen te kopen heb je helemaal geen kapitaal aan spaargeld nodig. Er is namelijk een Duurzaamheidslening beschikbaar. Door gebruik te maken van deze regeling ga je er vanaf dag één al op vooruit. Meer over de Zonneplan Duurzaamheidslening.

Waarom Zonneplan?

De producten van Zonneplan worden uitvoerig getest en vakkundig geïnstalleerd. Dankzij de Zonneplan App heb je inzicht in je verbruik en ben je klaar voor de toekomst. Daarnaast profiteer je van het Zonneplan Serviceplan. Naast de garantie op de gehele zonne-installatie, rekenen we ook geen voorrij- of montagekosten en regelen we voor jou de btw-teruggave.

Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Doe dan een aanvraag en ontvang een persoonlijk en vrijblijvend advies.


Wouw in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wouw steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Roosendaal er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Roosendaal

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!