088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Woerdense Verlaat
Zonnepanelen in Woerdense Verlaat

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Woerdense Verlaat

Gemeente Woerdense Verlaat ligt midden in het Groene Hart. Het Groene Hart is een binnen de Nederlandse Randstad gelegen, relatief dunbevolkt veenweidegebied. Het gebied is aangewezen als Nationaal Landschap. Woerdense Verlaat ligt niet alleen binnen het Groene Hart, maar Woerdense Verlaat heeft ook een groen hart! Er wordt namelijk steeds meer groene energie opgewekt! In Woerdense Verlaat zijn er al 2.337 daken met zonnepanelen. Ga jij ook starten met groene energie?

Aan zonne-energie zijn vele voordelen verbonden. Allereerst help je het milieu een handje mee. In gemeente Woerdense Verlaat zijn met alle panelen al 110.056 bomen bespaard en 1.460.625 kg CO2 bespaard. Zonne-energie heeft dus een flinke impact op de groene omgeving! Daarnaast kun je ook flink besparen door het opwekken van je eigen zonne-stroom. Gemiddeld kun je jaarlijks zo’n €1.143 euro besparen op de energierekening. Klinkt dit voor jou erg aantrekkelijk? Doe dan gratis de dakcheck en start met besparen!

Waarom juist nu zonnepanelen in Woerdense Verlaat:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Woerdense Verlaat kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Woerdense Verlaat zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Woerdense Verlaat ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Woerdense Verlaat kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Woerdense Verlaat

Al 2.337 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nieuwkoop gingen je voor.

Waarom Zonneplan?

Sinds 2012 is Zonneplan bezig om heel Nederland te verduurzamen met zonnepanelen. Een persoonlijke service met uitstekende producten vinden wij erg belangrijk. Als jij een aanvraag doet, bekijkt een persoonlijk adviseur aan de hand van haarscherpe satellietbeelden of jouw dak geschikt is. De adviseur ontwerpt een dakplan dat past bij jouw situatie en wensen en brengt het beste advies uit.

Tijdens de installatie zullen de monteurs werken met de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Daarnaast nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave voor jou te regelen. Ook is ons 10-jarig serviceplan standaard inbegrepen.

Duurzaamheid in Woerdense Verlaat

Nieuwkoop zet vol in op duurzaamheid. In 2050 moeten de klimaatdoelstellingen van Nederland behaald zijn. De doelstellingen die zijn gesteld klinken als volgt; Nederland moet in 2050 volledig energieneutraal zijn en Nieuwkoop doet zijn best om die doelstellingen te behalen. Zonnepanelen zijn hiervoor een uitstekende optie. Help jij Nieuwkoop mee te verduurzamen? Doe de dakcheck!


Woerdense Verlaat in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Woerdense Verlaat steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nieuwkoop er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nieuwkoop

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!