phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Woensdrecht
Zonnepanelen in Woensdrecht

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Woensdrecht

Gemeente Woensdrecht is al goed bezig met verduurzamen! Zo stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie door de aanschaf van zonnepanelen. Niet gek, hiermee besparen zij namelijk flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Woensdrecht kunnen met 1.174 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.212 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €993.840.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Woensdrecht:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Woensdrecht kende afgelopen jaar 1174 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Woensdrecht zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Woensdrecht ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Woensdrecht kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Woensdrecht

Al 1,212 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Woensdrecht gingen je voor.

Geschikte daken in Woensdrecht

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Woensdrecht. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 5.430 koopwoningen in Woensdrecht geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Woensdrecht energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil Woensdrecht energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.212 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Woensdrecht, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Woensdrecht in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Woensdrecht steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Woensdrecht er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Woensdrecht

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan