phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Wirdum Gn
Zonnepanelen in Wirdum Gn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wirdum Gn

Steeds meer inwoners in de Eemsdelta stappen over op zonnepanelen. Niet gek, aangezien er met 1.141 zonuren in de gemeente flink bespaard kan worden op de energierekening. Wil jij ook dagelijks profiteren van de zon? Lees dan verder.

Inwoners van Eemsdelta kunnen met 1.141 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 4.840 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €3.968.800.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Wirdum Gn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wirdum Gn kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wirdum Gn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wirdum Gn ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wirdum Gn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wirdum Gn

Al 4.840 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Eemsdelta gingen je voor.

Zonnepanelen in gemeente Eemsdelta

In de gemeente Eemsdelta profiteren al bijna 4.840 inwoners dagelijks van de zon. En dat is helemaal niet gek, aangezien je met zonnepanelen flink kan besparen op de energierekening. In de gemeente zijn echter nog veel woningen die ook kunnen profiteren. En met zonnepanelen van Zonneplan profiteer je niet alleen van de zon, maar ook van vele andere voordelen. Bij Zonneplan profiteer jij ook van een 10-jarig serviceplan met 10 jaar garantie op alle producten. Je hebt altijd inzicht in je opbrengsten met de monitoringsapp en Zonneplan verzorgt de btw-teruggave.

Beschermd stadsgezicht in Eemsdelta

Zonnepanelen zijn in de hele gemeente Eemsdelta toegestaan. Maar, let goed op als je in Termunterzijl woont. Een deel van de woningen hier is door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Je kunt hier wel zonnepanelen op jouw dak laten plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig. Dit is ook het geval voor sommige straten in Loppersum, Middelstum, Stedum en in Huizinge. In Appingedam is dit het geval voor de Broerstraat, Gouden Pand, Cornelis Albertsstraat, Kniestraat, Oude Kerkstraat, Dijkstraat, De Riepe, Wijkstraat, Sint Annastraat, Solwerderstraat, , Koningstraat, Gedempte Kattendiep en Solwe.


Wirdum Gn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wirdum Gn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Eemsdelta er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Eemsdelta

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan