phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Winterswijk Brinkheurne
Zonnepanelen in Winterswijk Brinkheurne

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Winterswijk Brinkheurne

Winterswijk is al goed bezig met verduurzamen! Zo liggen er zonnepanelen op het gemeentekantoor en op de sporthal van Winterswijk. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Winterswijk kunnen met 1.119 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.673 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €2.191.860.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Winterswijk Brinkheurne:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Winterswijk Brinkheurne kende afgelopen jaar 1119 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Winterswijk Brinkheurne zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Winterswijk Brinkheurne ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Winterswijk Brinkheurne kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Winterswijk Brinkheurne

Al 2.673 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Winterswijk gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen Winterswijk

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Winterswijk. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 6.417 koopwoningen in Winterswijk geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

 

Winterswijk energieneutraal in 2030

Uiterlijk in 2050 wil Winterswijk energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Winterswijk is al goed bezig met deze veranderingen en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 2.673 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Winterswijk, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Winterswijk Brinkheurne in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Winterswijk Brinkheurne steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Winterswijk er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Winterswijk

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan