088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Wilp
Zonnepanelen in Wilp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wilp

Veel inwoners uit de gemeente Voorst stappen over op zonnepanelen. Op 2.519 woningen zijn al zonnepanelen geïnstalleerd! Deze inwoners profiteren van een lagere energierekening en dragen tegelijkertijd hun steentje bij aan een duurzame  gemeente. Benieuwd hoeveel je kunt besparen met zonnepanelen?

Met 1.027 zonuren in de gemeente Voorst bespaart een woning met zonnepanelen gemiddeld jaarlijks €1.027. Dit betekent dat alle inwoners met zonnepanelen uit de gemeente gezamenlijk maar liefst €2.587.013 besparen. Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw dak? Door het invullen van de postcodecheck kom jij erachter of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Hierna bekijkt deze adviseur wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak door middel van luchtfoto’s en verwerkt deze in een dakplan. In dit dakplan staat informatie over gekozen materialen, de totale kosten en besparingen .

Waarom juist nu zonnepanelen in Wilp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wilp kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wilp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wilp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wilp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wilp

Al 2.519 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Voorst gingen je voor.

Voorst energieneutraal in 2030

Zonneplan heeft alle daken in de gemeente Voorst bekeken en beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Hieruit blijkt dat maar liefst, 55% van de daken geschikt is voor zonnepanelen. Er is dus een grote kans dat jouw woning ook een geschikt dak heeft. Al 1.296 inwoners uit de gemeente Voorst hebben een postcodecheck gedaan.

Zonnepanelen in Voorst

De gemeente heeft als doel om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er net zoveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Het voordeel van zonnepanelen is dat je flink bespaart op je energierekening en daarnaast een steentje bijdraagt aan het milieu. De 2.519 daken met zonnepanelen hebben in 2020 gezamenlijk 2.519 CO2 bespaard. Ga jij ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen?


Wilp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wilp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Voorst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Voorst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!