088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Wildervank
Zonnepanelen in Wildervank

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wildervank

De gemeente Veendam heeft veel mooie natuur en ook in Wildervank is veel groen. Er zijn veel wandelpaden en fietsroutes die in het teken staan van de Veenkoloniën. Om deze prachtige natuur te behouden zijn veel gemeentes in Nederland duurzaam bezig en werken ze mee aan de energietransitie. Onder andere de inwoners van Wildervank, ook zij kiezen voor zonnepanelen. Hiermee besparen zij niet alleen op de energierekening, maar dat is ook nog eens goed voor het milieu! Zo bespaart de gemeente Wildervank per jaar 278.750 kg CO2. Omgerekend zijn dit 21.004 bomen.

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de koopwoningen in Wildervank. Tijdens dit onderzoek is bekeken hoeveel woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Zo zijn er in de hele gemeente Veendam 1.871 koopwoningen. Hiervan zijn 1.531 daken geschikt voor zonnepanelen van Zonneplan!

Ben jij al nieuwsgierig of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Je komt hier achter met de gratis postcodecheck van Zonneplan. Al 202 inwoners uit Wildervank gingen je voor!

Na de postcodecheck gaat een van onze adviseurs in samenspraak met jou aan de slag met een persoonlijk Zonneplan. Hierin worden jouw wensen en behoeften meegenomen, en wordt er rekening gehouden met het verbruik. In jouw persoonlijke Zonneplan kun je ook terugvinden wat de kosten worden en hoeveel jij gaat besparen met je zonnepanelen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Wildervank:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wildervank kende afgelopen jaar 1020 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wildervank zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wildervank ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wildervank kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wildervank

Al 446 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Wildervank gingen je voor.

Handige informatie

Binnen een aantal gemeenten in Nederland zijn er straten die vallen onder het beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er eerst een vergunning aangevraagd moet worden bij de gemeente. Ook in de gemeente Veendam is hier sprake van. Het gaat hier om een aantal straten in het centrum van Veendam. Bijvoorbeeld rond het kanaal Oosterdiep, de Noorderpoort en rond het Museumplein.

Wil jij nou gaan profiteren van zonnepanelen zonder direct eigen spaargeld hierin te investeren? Dat kan! Er is namelijk een Zonneplan duurzaamheidslening beschikbaar. Neem een kijkje in ons kenniscentrum voor meer informatie of neem contact met ons op.

Duurzaamheidsdoelstelling Wildervank

De gemeente Veendam heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Inwoners van de gemeente Veendam zijn goed bezig met het verduurzamen van de gemeente. Zo heeft 24% van de woningen in Veendam al zonnepanelen. Wil jij ook een bijdrage doen aan het milieu, en daarmee ook nog eens besparen op de energierekening? Kies dan voor zonnepanelen van Zonneplan!

Ben jij benieuwd wat jij nog meer kunt doen om jouw woning te verduurzamen? Hiervoor heeft de gemeente Veendam een website. Hierop staat allerlei handige informatie over hoe jouw type woning duurzamer kan!


Wildervank in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wildervank steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Wildervank er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Wildervank

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!