phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Wildervank
Zonnepanelen in Wildervank

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wildervank

Inwoners van Wildervank kiezen steeds vaker voor zonnepanelen. Hiermee dragen ze bij aan het milieu én besparen ze ook nog eens op de energierekening! Zo bespaart een huishouden in Nederland gemiddeld maar liefst €820 euro per jaar. Wil je ook weten of jij kunt besparen met zonnepanelen? Lees dan verder.

Uit onderzoek van Zonneplan blijk dat zeker 1.665 van de 6.918 geschikte koopwoningen zonnepanelen heeft. Dat betekent dat er nog genoeg zonnepanelen geplaatst kunnen worden. De kans is dus groot dat jouw woning ook geschikt is voor zonnepanelen! Zonnepanelen zijn een goede duurzame oplossing voor het opwekken van je eigen energievoorzieningen. Nieuwsgierig of jouw woning ook geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan de gratis dakscan van Zonneplan.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Wildervank:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wildervank kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wildervank zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wildervank ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wildervank kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wildervank

Al 1.665 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Veendam gingen je voor.

Projecten in Wildervank

Wildervank is goed op weg om te verduurzamen. Zo zijn er al plannen voor een zonnepark langs de N33. Met dit project kan de gemeente Veendam voorzien worden in 19,8% van het totale energiegebruik per jaar! Verder zijn de bewoners van Wildervank ook al goed bezig om de eigen woning te voorzien van zonnepanelen. Zeker 20% van de koopwoningen heeft al zonnepanelen. In 2019 stond het gemiddelde in Nederland op 12,3%. Dat gaat de goede kant op!

Duurzaamheidsdoelstelling Wildervank

De gemeente Veendam heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Zo zijn de inwoners van Wildervank al goed bezig met verduurzamen. Toch is er ruimte om een stap extra te zetten om de duurzaamheidsdoelstelling te halen! Momenteel wordt er met het huidige aantal zonnepanelen in Wildervank al 1.040.625 kg CO2 bespaard. Dat zijn omgerekend 78.410 bomen! Wil jij een bijdrage leveren aan het milieu én ook nog eens besparen op jouw energierekening? Dat kan, met zonnepanelen van Zonneplan.


Wildervank in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wildervank steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Veendam er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Veendam

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan