phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Wijlre
Zonnepanelen in Wijlre

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wijlre

Gulpen-Wittem is al goed bezig met verduurzamen! Naast het feit dat al 1.145 inwoners profiteren van hun eigen zonne-energie, is de gemeente ook uitgebreid met een duurzaam vakantiepark. De gemeente Gulpen-Wittem heeft zo in totaal al 715.625 kg CO2 bespaart! Ga jij ook CO2 besparen?

In Gulpen-Wittem zijn er gemiddeld 1.176 zonuren per jaar. Zonnepanelen kunnen hier flink van profiteren! De zonnepanelen zetten de zon om in zonne-energie. Hierdoor krijg jij energie die je kunt gebruiken voor ál je huishoudelijke apparaten. Nog 2.689 daken in de gemeente zijn geschikt. Benieuwd of jouw dak ook geschikt is? Doe dan snel de postcodecheck op de website.

Wanneer je de postcodecheck hebt ingevuld, kom je in contact met één van onze enthousiaste adviseurs. Hij of zij staat jou graag te woord om vervolgens jouw wensen te bespreken. Naast jouw wensen wordt er ook gevraagd naar jouw jaarlijkse verbruik in kWh. Op basis van deze gegevens gaat de adviseur aan de slag met jouw persoonlijke dakplan. In dit dakplan wordt onder andere aangegeven hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden, wat jouw investering is en hoelang de terugverdientijd is. Dit is een natuurlijk een vrijblijvend advies waar je altijd op terug kunt vallen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Wijlre:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wijlre kende afgelopen jaar 1176 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wijlre zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wijlre ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wijlre kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wijlre

Al 1.145 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Gulpen-Wittem gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht Gulpen-Wittem

In ons onderzoek naar de geschikte daken in de gemeente Gulpen-Wittem kijken we of er sprake is van beschermde stadsgezichten. Dat is voor de locaties Plaat-Diependal, Camerig-Cottessen, Helle, Schweiberg/Höfke en Höfke/Schweiberg Westelijk Deel wel het geval. Mocht je wonen in dit gebied betekent het dat je eerst een vergunning van de gemeente nodig hebt voordat je zonnepanelen mag plaatsen. Voor de overig woonplaatsen mag je gewoon zonnepanelen laten plaatsen zonder een vergunning.

Gulpen-Wittem energieneutraal in 2030

Het doel van Gulpen-Wittem is om energieneutraal te zijn in 2030. Dit betekent dat er net zoveel energie opgewekt moet worden als dat er wordt verbruikt. Zonnepanelen zijn een goede manier om deze doelstelling te behalen. Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren kun je gebruik maken van de provinciale stimuleringslening. Naast deze provinciale stimuleringslening zijn er nog meer financieringsmogelijkheden, per lening kun je meer lezen over de voorwaarden.


Wijlre in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wijlre steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Gulpen-Wittem er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Gulpen-Wittem

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan