0546-702636Morgen open om 09:00 uur
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Westerhaar-Vriezenveensewijk

De gemeente Twenterand is al flink aan het verduurzamen! Zo is het gemeentehuis al voorzien van een mooie set zonnepanelen. Daarnaast zijn er ook scholen en verenigingen die zich inzetten voor duurzaamheid in Twenterand. VV Den Ham heeft zonnepanelen op het dak laten installeren en ook liggen er maar liefst 690 zonnepanelen op Brede school en Het Punt in Vroomshoop. Steeds meer inwoners van Twenterand stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met de aanschaf van zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Twenterand kunnen met 1.042 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.494 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.707.642.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Westerhaar-Vriezenveensewijk kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Westerhaar-Vriezenveensewijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Westerhaar-Vriezenveensewijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Westerhaar-Vriezenveensewijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Al 1.494 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Twenterand gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Zonneplan onderzoekt daken in Nederland op geschiktheid voor zonnepanelen. We houden er rekening mee dat wij niet installeren op bijvoorbeeld schuim-bitumen of op rieten daken. Uit het onderzoek in gemeente Twenterand blijkt dat er nog 8.003 daken kunnen profiteren van zonnepanelen. Dat zijn nog heel wat huizen. Grote kans dat jouw dak ook geschikt is!

We hebben al veel inwoners in Westerhaar-Vriezenveensewijk blij mogen maken met zonnepanelen. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

Zonnepanelen installateur Westerhaar-Vriezenveensewijk

Op zoek naar een zonnepanelen installateur in de buurt van Westerhaar-Vriezenveensewijk ? Onze ervaren Zonneplan monteursteams en installatiepartners komen graag bij je langs. Na de installatie beginnen jouw zonnepanelen direct met opbrengsten genereren. Je bespaart dus direct op je energierekening. Verder ben je 10 jaar lang verzekerd van een werkend systeem. In die periode betaal je geen voorrij- en montagekosten. Zelf de btw-teruggave regelen is ook niet nodig, dit regelt Zonneplan voor jou

Onze vakkundige installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van jouw persoonlijke plan komen wij langs om de zonnepanelen te installeren.

Zonnepanelen kopen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Twenterand Energieneutraal is. Veel Twenteranders zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.494 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Westerhaar-Vriezenveensewijk . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Westerhaar-Vriezenveensewijk ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk .

Westerhaar-Vriezenveensewijk gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Twenteranders voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Westerhaar-Vriezenveensewijk !

Vragen over zonnepanelen in Twenterand

 • Waarom zonnepanelen kopen in Twenterand?

  Zonnepanelen kopen in Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft voordelen. Op steeds meer daken in Westerhaar-Vriezenveensewijk liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Twenterand?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Twenterand?

  In Heerenveen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Enerdjé uit Farsum en Sunnxt B.V. uit Groningen. Samen verduurzamen wij de regio!

   


Westerhaar-Vriezenveensewijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Twenterand er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Twenterand

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!