phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Westerhaar-Vriezenveensewijk

De gemeente Twenterand is al flink aan het verduurzamen! Zo is het gemeentehuis al voorzien van een mooie set zonnepanelen. Ook steeds meer inwoners van Twenterand stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening met de aanschaf van zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Twenterand kunnen met 1.110 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.131 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €927.420.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Westerhaar-Vriezenveensewijk kende afgelopen jaar 1110 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Westerhaar-Vriezenveensewijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Westerhaar-Vriezenveensewijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Westerhaar-Vriezenveensewijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Al 1,131 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Twenterand gingen je voor.

Potentie in Twenterand

Zonneplan onderzoekt daken in Nederland op geschiktheid voor zonnepanelen. We houden er rekening mee dat wij niet installeren op bijvoorbeeld schuim-bitumen of op rieten daken. Uit het onderzoek in gemeente Twenterand blijkt dat er nog 8.107 daken kunnen profiteren van zonnepanelen. Dat zijn nog heel wat huizen. Grote kans dat jouw dak ook geschikt is!

Goed nieuws! Er geldt geen beschermd stadsgezicht in gemeente Twenterand. Dit betekent dat er geen vergunning van de gemeente nodig is om te starten met zonne-energie.

Energieneutraal in 2040

De gemeente Twenterand heeft als doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te behalen, moet er net zoveel energie opgewekt worden als dat er gezamenlijk wordt verbruikt. De aanschaf van zonnepanelen helpt hierbij. Als jij overstapt op zonne-energie, bespaar je niet alleen op je energie-rekening, maar draag je tegelijkertijd je steentje bij aan de doelstelling van de gemeente. Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw dak? Doe dan nu de gratis en vrijblijvende postcodecheck.


Westerhaar-Vriezenveensewijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Westerhaar-Vriezenveensewijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Twenterand er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Twenterand

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan