phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Werkhoven
Zonnepanelen in Werkhoven

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Werkhoven

De inwoners van de gemeente Bunnik gaan over op groene energie. Bunnik presteert op het gebied van zonnepanelen boven het gemiddelde in de provincie Utrecht. De gemeente kent al 1.120 huishoudens met zonnepanelen. Ben je benieuwd hoeveel zij samen per jaar besparen?

Door middel van zonnepanelen kan jij bijdragen aan de doelstelling van de gemeente Bunnik om in 2040 een klimaatneutrale gemeente te zijn. Tot nu toe wisten de inwoners van Bunnik al 700.000 kg CO2 te besparen. Wat gelijk staat aan het planten van 52.744 bomen.

Naast de bijdrage aan het klimaat en het milieu zijn zonnepanelen ook zeer interessant voor je portemonnee. De 1.120 huishoudens in Bunnik hebben samen al €918.400 bespaard!

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Werkhoven:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Werkhoven kende afgelopen jaar 1125 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Werkhoven zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Werkhoven ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Werkhoven kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Werkhoven

Al 1,120 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bunnik gingen je voor.

Geschikte daken in Bunnik

Zonneplan doet constant onderzoek naar de huishoudens die nog kunnen profiteren van zonne-energie. In Bunnik zijn er maar liefst 2.708 huishoudens die nog niet profiteren van zonnepanelen. Bij het onderzoek wordt rekening gehouden met allerlei factoren. Een van de factoren in de gemeente Bunnik is het beschermd stadsgezicht in Werkhoven. Werkhoven heeft een beschermd stadsgezicht in de straten Brink, Beverweertseweg en Achterpad. In deze straten dient er een vergunning aangevraagd te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Bunnik energieneutraal in 2040

De gemeente Bunnik heeft de ambitie om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als er verbruikt wordt. Een goede manier om dit te realiseren is door middel van zonne-energie. Zonneplan wil hier graag aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Help jij ook mee aan deze doelstelling?


Werkhoven in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Werkhoven steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bunnik er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bunnik

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan