phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Weiteveen
Zonnepanelen in Weiteveen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Weiteveen

De gemeente Emmen is al goed bezig  met verduurzamen. Zo kunnen inwoners gratis advies vragen aan een energiecoach en streeft Emmen de duurzaamheidsdoelstelling na. Er stappen ook steeds meer inwoners over op zonnepanelen. Niet gek, aangezien ze hiermee flink op hun energierekening besparen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Emmen kunnen met 1.097 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 7.661 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €6.282.020.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Weiteveen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Weiteveen kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Weiteveen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Weiteveen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Weiteveen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Weiteveen

Al 7.661 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Emmen gingen je voor.

Geschikte daken in Emmen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Emmen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 20.665 koopwoningen in Emmen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Let wel even op als je in de wijk Westenesch of de plaats Schoonebeek woont. Hier geldt in sommige straten namelijk een beschermd stadsgezicht. Dit betekend dat er een vergunning van de gemeente nodig is om hier zonnepanelen te plaatsen.

Emmen energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil Emmen energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 7.661 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Emmen , maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Weiteveen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Weiteveen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Emmen er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Emmen

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan