088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Wagenberg
Zonnepanelen in Wagenberg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Wagenberg

Gemeente Drimmelen is al goed op weg met verduurzamen. Zo is maatschappelijk verantwoord ondernemen de standaard geworden en is het wagenpark van veel ondernemers vervangen door duurzaam vervoer. Veel inwoners van Drimmelen stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van gemeente Drimmelen kunnen met 1.073 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.686 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.927.098.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Wagenberg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Wagenberg kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Wagenberg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Wagenberg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Wagenberg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Wagenberg

Al 1.686 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Drimmelen gingen je voor.

Potentie in Drimmelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de potentie van daken in de gemeente Drimmelen. We houden er rekening mee dat wij niet installeren op bijvoorbeeld schuim-bitumen of op rieten daken. Uit het onderzoek is gebleken dat 5.793 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen!

Let wel even op als je in of rondom één van de volgende straten of gebieden woont: Dorpsstraat, Batterij, en Weijtjes.

Deze locaties zijn namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Het is wel mogelijk om hier zonnepanelen te plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig.

Wagenberg energieneutraal in 2030

Gemeente Drimmelen streeft ernaar om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.686 daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Drimmelen, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Wagenberg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Wagenberg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Drimmelen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Drimmelen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!