phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Vortum-Mullem
Zonnepanelen in Vortum-Mullem

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vortum-Mullem

Boxmeer is al goed bezig met verduurzamen! Zo kregen sportverenigingen gratis energiescans en is er een energieloket voor gratis energieadvies. Steeds meer inwoners van Boxmeer wekken hun eigen zonne-energie op. Niet gek, want met zonnepanelen kun je flink besparen op jouw energierekening. Ben jij ook benieuwd hoeveel je kunt besparen?

Wij hebben in ons eigen onderzoek ontdekt dat er maar liefst 1.162 zonuren per jaar zijn. Al 2.403 daken in gemeente Boxmeer hebben zonnepanelen. Deze groene energie heeft al 1.501.875 CO2 bespaard, wat staat gelijk staat aan het planten van 113.164 bomen!

Na de postcodecheck neemt een adviseur contact met je op en neemt jouw woning onder de loep. De adviseur houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en energieverbruik. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte, met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Vortum-Mullem:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vortum-Mullem kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vortum-Mullem zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vortum-Mullem ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vortum-Mullem kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vortum-Mullem

Al 2.403 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Boxmeer gingen je voor.

Potentie in Boxmeer

In ons onderzoek naar de extra daken in gemeente Boxmeer kijken we naar alle relevante aspecten, die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen. Zo kijken we naar daken die niet geschikt zijn, zoals rieten daken, een verkeerde ligging van het dak, of obstakels die de zon kunnen hinderen. In gemeente Boxmeer zijn er nog 6.791 daken kunnen profiteren van zonnepanelen! Wist je dat je met zonnepanelen gemiddeld 635 euro per jaar kunt besparen?

Boxmeer energieneutraal in 2045

De gemeente Boxmeer heeft de doelstelling om in 2045 energieneutraal te zijn. Om dit te behalen, moet er zoveel energie worden opgewekt als dat er wordt verbruikt. Zonnepanelen zijn daar een hele goede manier voor! Met het gebruik van zonne-energie draag je bij aan de doelstelling van de gemeente en bespaar je directe op jouw eigen energie-rekening!


Vortum-Mullem in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vortum-Mullem steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Boxmeer er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Boxmeer

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan