088-0203000Bereikbaar tot 18:00 uur
Voorst
Zonnepanelen in Voorst

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Voorst

Steeds meer inwoners van Voorst stappen met zonnepanelen over op zonne-energie. Het is dan ook niet gek dat het Zone college in Twello sinds 2017 als eerste in de provincie Gelderland gecertificeerd is als ECO school. Goed bezig! Zonnepanelen zijn een een duurzame keuze en heel gek is de keuze ook niet, Je bespaart namelijk een mooi bedrag op jouw energie rekening en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Met 1.027 zonuren in de gemeente Voorst bespaart een woning met zonnepanelen gemiddeld jaarlijks €1.143. Dit betekent dat alle inwoners met zonnepanelen uit de gemeente gezamenlijk maar liefst €2.888.361 besparen. Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw dak? Door het invullen van de postcodecheck kom jij erachter of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Na het invullen van de postcodecheck neemt één van onze adviseurs contact met je op jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Hierna bekijkt deze adviseur wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak door middel van luchtfoto’s en verwerkt deze in een dakplan. In dit dakplan staat informatie over gekozen materialen, de totale kosten en besparingen .

Waarom juist nu zonnepanelen in Voorst:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Voorst kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Voorst zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Voorst ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Voorst kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Voorst

Al 2.527 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Voorst gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Voorst

Zonneplan heeft alle daken in de gemeente Voorst bekeken en beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Hieruit blijkt dat maar liefst, 57% van de daken geschikt is voor zonnepanelen. Er is dus een grote kans dat jouw woning ook een geschikt dak heeft. Al 1.358 inwoners uit de gemeente Voorst hebben een postcodecheck gedaan.

We hebben aan al veel inwoners zonnepanelen mogen leveren in Voorst . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst.

Zonnepanelen installateur Voorst

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Voorst ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Voorst zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Nadat jij akkoord bent gegaan met jouw persoonlijke Zonneplan, Kun jij zelf een afspraak inplannen wanneer wij langs komen om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij je opbrengsten zien in de Zonneplan app. Deze app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Zonnepanelen kopen in Voorst

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Voorst Energieneutraal is. Veel Voorstenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.527 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Voorst . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Voorst ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Voorst .

Voorst gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Voorstenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Voorst !

Vragen over zonnepanelen in Voorst

 • Waarom zonnepanelen kopen in Voorst?

  Zonnepanelen kopen in Voorst heeft voordelen. Op steeds meer daken in Voorst liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Voorst?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Voorst . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Voorst?

  In Zwolle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook drie lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem, Tandem Solar Projects uit Terborg en A. Zonnepanelen uit Huissen.

   

   


Voorst in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Voorst steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Voorst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Voorst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!