088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Volkel
Zonnepanelen in Volkel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Volkel

De gemeente Maashorst werkt toe naar een CO2-neutrale gemeente. De inwoners van Maashorst doen al goed hun best, want het aantal elektrische auto’s neemt toe. Het gebruik van groene energie helpt hier ook aan bij en door zonnepanelen op jouw dak te plaatsen geniet jij ook van groene stroom! Benieuwd of jij kunt profiteren?

Maashorst telde afgelopen jaar 1.162 zonuren. Hier profiteren al 3.493 huishoudens van. Ook jij kunt hiervan profiteren door zonnepanelen aan te schaffen! Je kunt namelijk jaarlijks €1.143 besparen, hierdoor zal je energierekening flink dalen en daarnaast is het ook goed voor het milieu. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Wil jij weten of jouw dak geschikt is voor zonnepalen? Doe dan de gratis dakcheck. Vervolgens gaat een adviseur voor jou aan de slag. Er wordt een vrijblijvende offerte opgesteld, hierin staat met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Volkel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Volkel kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Volkel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Volkel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Volkel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Volkel

Al 3.493 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Maashorst gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Volkel

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de geschikte daken in Maashorst. Rieten daken zijn bijvoorbeeld niet bestemd voor zonnepanelen en die worden niet meegenomen. Er is goed nieuws, want 8.001 huizen zijn geschikt voor zonnepanelen. Dit betekent dat nog veel huishoudens kunnen profiteren van de zon.

Verder is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat je geen vergunning nodig hebt om zonnepanelen te plaatsen. De stap om zonnepanelen te neme is hierdoor een stuk makkelijker!

Zonnepanelen installateur Volkel

In de Zonneplan Academy worden monteurs opgeleid om Zonnepanelen te installeren. In 2022 zullen hier thuisbatterijen en laadpalen aan worden toegevoegd. Het is een praktijk opleidingscentrum gericht op de energietransitie. Zo zijn de monteurs helemaal gereed om de zonnepanelen op jouw dak te plaatsen.

Het Zonneplan serviceplan zorgt ervoor dat jij na installatie van je zonnepanelen zorgeloos geniet. De inbegrepen service wordt al sinds 2017 aangeboden bij de aanschaf van de zonnepanelen van Zonneplan. Het is een extra toevoeging aan de standaard fabrieksgarantie. Je hebt 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie, geen voorrij- of montagekosten, gratis reparatieservice, meteen inzicht in de opbrengsten van de zonnepanelen en btw-teruggave service.

Zonnepanelen kopen in Volkel

De gemeente Maashorst streeft ernaar om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als wordt verbruikt. De gemeente laat het goede voorbeeld zien, want onlangs zijn de gemeentelijke gebouwen verduurzaamd. Er liggen nu zonnepanelen op deze daken en er is energiezuinige verlichting. Steeds meer inwoners zijn ook al bezig met de veranderingen, want 3.493 huishoudens hebben zonnepanelen op het dak en wekken eigen energie op. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Volkel ? Doe de gratis dakcheck en krijg persoonlijk advies.

Volkel gaat voor Slimme energie

Een energiecontract op basis van uurprijzen, dat kan bij Zonneplan! Slimme energie is een dynamisch energiecontract met variabele tarieven. Zo heb je in Volkel zelf invloed op jouw energierekening. In de Zonneplan app kun je zien welk uur stroom echt groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Volkel .

Vragen over zonnepanelen in Maashorst

 • Waarom zonnepanelen kopen in Maashorst?

  Zonnepanelen kopen in Volkel heeft voordelen. Op steeds meer daken in Volkel  liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Maashorst?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Maashorst. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Maashorst?

  Het Zonneplan installatiedepot dat het dichtstbij Maashorst ligt is in Eindhoven. Vanuit hier installeren onze ervaren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Volkel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Volkel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Maashorst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Maashorst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!