088-0203000Bereikbaar tot 18:00 uur
Vogelwaarde
Zonnepanelen in Vogelwaarde

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vogelwaarde

Zonnepanelen hebben de interesse gewekt van de bewoners van de gemeente Hulst. Steeds meer inwoners kiezen voor duurzaam en gaan profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Daarnaast ligt er op het dak van Stichting Invictus in Hulst al 20 zonnepanelen. Goed bezig!

Met eigen zonnepanelen bespaar jij vanaf dag één op de energierekening. Er is onderzocht hoeveel inwoners uit Vogelwaarde gemiddeld kunnen besparen met 12 zonnepanelen. Dit komt uit op een bedrag van wel €1.143 per jaar! Wil jij ook flink besparen? Doe dan nu onze dakcheck.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Vogelwaarde:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vogelwaarde kende afgelopen jaar 1077 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vogelwaarde zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vogelwaarde ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vogelwaarde kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vogelwaarde

Al 1.365 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Hulst gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Vogelwaarde

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Vogelwaarde of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Tholen. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast ons eigen team zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Hulst. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst: Je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar op de energierekening.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Vogelwaarde

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in de gemeente Hulst. Hier komt naar voren dat er 9.396 woningen geschikt zijn. Op dit moment zijn er al 1.365 woningen die profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

De daken in de gemeente Vogelwaarde zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Alleen de binnenstad en de Liniedijk in Hulst hebben een beschermd stadsgezicht, hierdoor dient er een vergunning aangevraagd te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente Hulst kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Zonnepanelen kopen in Vogelwaarde

Uiterlijk in 2040 wil Hulst energieneutraal zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Hulst. Veel Hulstenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.365 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Vogelwaarde . Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Vogelwaarde ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Vogelwaarde .

Vogelwaarde gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Hulstenaren voor een energiecontract op basis van variabele prijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Vogelwaarde zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie in Vogelwaarde is nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Hulst

 • Waarom zonnepanelen kopen in Hulst?

  Zonnepanelen kopen in Hulst heeft voordelen. Op steeds meer daken in Hulst liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Hulst?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de gemeente Hulst. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Hulst?

  Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Tholen. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast ons eigen team zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Vogelwaarde in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vogelwaarde steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Hulst er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Hulst

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!