088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Vledder
Zonnepanelen in Vledder

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vledder

De gemeente Westerveld is al goed bezig met verduurzamen. Zo heeft de gemeente een campagne lopen 'Haal de warmte in huis' en is er een energieloket geopend. Veel inwoners van Westerveld stappen over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van gemeente Westerveld kunnen met 1.031 zonuren per jaar tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.483 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.695.069.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Vledder:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vledder kende afgelopen jaar 1031 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vledder zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vledder ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vledder kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vledder

Al 1.483 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westerveld gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Westerveld. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 3.612 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.

Let wel even op als je in of rondom één van de volgende straten of gebieden woont: Koningin Wilhelminalaan, Frederiksoord, Wilheminaoord, Dwingeloo, Westeinde, Havelte-Dorp, Havelte van Helomaweg, Havelte-Eursinge en Havelte-Kerksituatie. Deze gebieden zijn namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Het is wel mogelijk om hier zonnepanelen te plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig.

Energieneutraal in 2030

Gemeente Westerveld heeft de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Hier is de gemeente al goed mee bezig en haar inwoners werken hier ook aan mee. Zonneplan wil graag haar steentje hieraan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.483 daken die al panelen hebben. Dit is al een grote stap richting een duurzamer Westerveld, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Vledder in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vledder steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westerveld er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westerveld

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!