phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Vaals
Zonnepanelen in Vaals

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Vaals

Zonnepanelen in Vaals zijn populair! Steeds meer inwoners van de gemeente Vaals stappen over op zonne-energie! Al bijna een derde van de koopwoningen heeft zonnepanelen op het dak, het aantal kilogram CO2 dat hiermee wordt bespaard staat gelijk aan bijna 4.800 bomen! Benieuw hoeveel jij kan gaan besparen?

Met zonnepanelen wek je eigen stroom op en hoef je minder stroom van het net af te nemen. Hierdoor kan een huishouden in Vaals gemiddeld €820 per jaar besparen! Naast dat een huishoudens met panelen lagere energiekosten hebben, dragen zij ook bij aan een duurzamere gemeente.

Wanneer je een aanvraag doet bij Zonneplan, neemt een adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Je ontvangt na het gesprek een vrijblijvende offerte met het aantal panelen, de kosten en de totale besparing! Benieuwd geraakt? Doe dan de postcodecheck!

Waarom juist nu zonnepanelen in Vaals:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Vaals kende afgelopen jaar 1176 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Vaals zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Vaals ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Vaals kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Vaals

Al 535 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Vaals gingen je voor.

Geschikte daken in Vaals

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de potentie van de daken in de gemeente Vaals. We bekijken welke daken geschikt zijn om zonnestroom op te wekken. Daken die vallen onder beschermd stadsgezicht of weinig ruimte hebben zijn niet geschikt. Uit het onderzoek blijkt dat 42% van de koopwoningen geschikt is voor panelen en dat 420 huishoudens daar van hebben geprofiteerd door over te stappen op zonne-energie. In de gemeente is sprake van zes beschermde stadsgezichten wat betekend dat je daar niet zomaar zonnepanelen mag laten installeren. Kijk hier wat de mogelijkheden in jouw woonplaats zijn.

Vaals gaat voor duurzaam!

De gemeente Vaals heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. De gemeente heeft al een aantal initiatieven bedacht om duurzamer te worden, zoals het stimuleren van het zelf verbouwen van voedsel. Ook is er een gemeentelijke lening om inwoners te stimuleren duurzame maatregelen te nemen. Zo hebben alle inwoners van de gemeente de mogelijkheid om zelf zonne-energie op te wekken. Meer over de stimuleringslening lees je hier.


Vaals in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Vaals steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Vaals er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Vaals

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan