088-0203000 Open om 08:30 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Inschrijving project is geopend

6754 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 742.800 besparen

Elk jaar samen besparen

57924 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Tegelen

Tegelen is heel goed bezig! Er zijn namelijk al 212 orders bij Zonneplan gedaan en in totaal hebben al ruim 500 huizen zonnepanelen op het dak liggen. Met een gemiddelde set zonnepanelen bespaart u al €712 per jaar. Naast deze besparing helpt u het milieu natuurlijk ook een handje mee. U stoot namelijk heel wat minder kilo’s CO2 uit. In Tegelen is 63% van de daken nog geschikt voor zonnepanelen. Zonneplan heeft zin om samen met deze 63% voor verduurzaming te gaan! Doe hierboven snel een aanvraag en krijg van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies.

Een klant uit Tegelen:

Super! Ik ben echt heel erg tevreden. De zonnepanelen doen meer dan hun werk. De installatie was gedaan door vakkundige mensen die ook erg netjes werkten. Het gesprek met mijn adviseur Thijs was ook erg goed. Hij gaf goede antwoorden en zijn terugkoppelingen waren ook erg duidelijk. Hier was ik erg blij mee. Zonneplan krijgt zeker een tien van mij!

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan biedt de nieuwste en best geteste producten aan. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, dat ziet u terug in de materialen én in de service!

Zonneplan is persoonlijk! U krijgt een persoonlijke adviseur, die aan de hand van uw dak en uw wensen een mooi dakplan voor u samenstelt. Hierbij word er rekening gehouden met eventuele pijpjes, ramen en de staat van het dak. Zo komt uw adviseur tot het beste advies!

Zonneplan gaat voor de beste service. Wij willen de stap naar duurzaamheid zo comfortabel mogelijk maken voor de inwoners van Tegelen. Wij proberen u daarom zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Een voorbeeld hiervan is het regelen van uw btw-teruggave. U heeft daarnaast altijd inzicht in uw opbrengst met de monitoring app en u krijgt 10 jaar garantie op alle producten.

Goed om te weten

Extra mogelijkheden

Voor de start van het zonnepanelenproject in de gemeente Venlo heeft Zonneplan wat nuttige informatie verzameld over aanschaf van zonnepanelen.

De provincie Limburg ziet in dat zonne-energie een mooie mogelijkheid is om te verduurzamen. Daarom ondersteunen zij de aanschaf van zonnepanelen met een stimuleringslening. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Provinciale regeling Limburg

Uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren? Dat kan door gebruik te maken van de stimuleringslening van Limburg. De provincie maakt voor het besparen op grijze energie een speciaal budget vrij. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over deze stimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimulerings-regelingen, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

150 reviews van mensen uit de omgeving van Venlo

Gemiddeld
9,0
10.0
Installatie is snel en netjes verlopen. Via de online monitoring van Zevercloud krijg ik dagelijks een mailtje over de opbrengsten. Ik ben enorm blij. Prettige manier van samenwerken. Ik wens Zonneplan veel klanten toe. Niets anders dan lof!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Zelfs op mijn vast gemetselde dakpannen kon Zonneplan zonnepanelen installeren. Sinds dien werkt alles top en ben ik erg blij met mijn investering. Ik heb al veel bekenden verteld over Zonneplan. Zonneplan is namelijk echt aan te raden!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Wij hebben eind mei door Zonneplan zonnepanelen bij ons op het dak laten plaatsen. Terugkijkend op het proces zijn wij heel erg tevreden dat Zonneplan de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. De communicatie verliep soepel en tijdens de installatiedag is alles netjes geïnstalleerd. Na de installatie hebben de monteurs ook alles netjes opgeruimd. Nu een halfjaar later hebben wij veel meer opgebracht dat wij van te voren verwacht hadden. Wij hebben inmiddels €74 te veel opgewekt, dat is een leuke bijkomstigheid!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben super tevreden met Zonneplan. De adviseur dacht prettig mee en de installateurs hebben hard gewerkt. Ze vroegen zelf nog naar de stofzuiger om alles ook netjes achter te laten. Dat noem ik pas service! In de buurt hebben nog veel meer gezinnen de panelen van Zonneplan, ik raad het iedereen aan!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Ik ben heel erg enthousiast! Alles was voor mij duidelijk, van adviseur tot aan installateur. Ik heb mijn zus ook de zonnepanelen van Zonneplan aangeraden en die heeft nu ook een mooie set panelen van jullie.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en JA Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben zeer te spreken over Zonneplan. Ik raad al mijn kennissen dit bedrijf aan! Zeer kundige adviseurs waarbij ik met al mijn vragen terecht kon!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben blij met de afwerking van de zonnepanelen. Alles staat strak en de monitoring werd uitgelegd.
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
Wij zijn positief verrast over de werkwijze van Zonneplan. Onze ervaring is zeer goed en de professionele installateurs die bij ons de installatie hebben aangelegd dachten goed mee en boden een goede oplossing voor de bekabeling. Wij raden Zonneplan zeker aan!
Gekozen voor SolarEdge SE7K en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Binnen een dag was het geregeld en had onze woning zonnepanelen. Fantastisch verlopen allemaal en het ziet er netjes uit. We zijn dik tevreden over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.6
Ik ben uitermate tevreden over de zonnepanelen. Alles werkt zo goed en de zon blijft maar schijnen. Mijn opbrengsten zijn zelfs hoger dan van te voren bedacht.
Zonnepanelen Tegelen
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp Poly

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag