0525-216005Bereikbaar tot 17:00 uur
't Loo Oldebroek
Zonnepanelen in 't Loo Oldebroek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen 't Loo Oldebroek

Oldebroek gaat voor zonne-energie!  Zo wekt de KBS De Uilenhorst in Wezep zonne-energie op en zijn zij daarmee officieel een zonneschool. Ook op steeds meer daken van inwoners schitteren zonnepanelen. Dat is ook niet heel gek, je bespaart gemiddeld €1.143 per jaar

Gemeente Oldebroek vind het belangrijk dat er zo veel mogelijk woningen energiezuinig worden. Met zonnepanelen op je dak ben je al goed op weg naar een energiezuinige woning en draag je dus bij aan het doel van de gemeente. Dat is natuurlijk mooi, maar wist je dat je met zonnepanelen niet alleen jouw gemeente en het milieu helpt?

Je bespaart namelijk op jouw energierekening, daarnaast draag je bij aan een duurzame gemeente. Je woning verduurzamen is voor iedereen mogelijk. Met de zonuren per jaar ga jij er vanaf dag 1 al meteen op vooruit!

Waarom juist nu zonnepanelen in 't Loo Oldebroek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. 't Loo Oldebroek kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in 't Loo Oldebroek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In 't Loo Oldebroek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In 't Loo Oldebroek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in 't Loo Oldebroek

Al 2.414 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oldebroek gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in 't Loo Oldebroek

In de gemeente Oldebroek zijn veel woningen met geschikte daken voor zonnepanelen. Van alle koopwoningen in de gemeente zijn daken geschikt. Zonneplan doet van te voren onderzoek naar het aantal geschikte daken. Hierbij worden daken met veel schaduw, een rieten dak en een ongunstige ligging niet meegenomen.

Al veel inwoners van ‘t Loo Oldebroek gingen jouw al voor in het doen van een aanvraag. Onze klanten zijn erg tevreden over de installatie en service van Zonneplan. Dat zie je ook terug in het gemiddelde klantcijfer van een 9.4 uit 17.922 beoordelingen. Iets waar we bij Zonneplan erg trots op zijn, wij willen namelijk dat jij altijd 100% tevreden bent!

Zonnepanelen installateur 't Loo Oldebroek

Ben je op zoek naar een zonnepaneleninstallateur in ‘t Loo Oldebroek ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen! Op dit moment plaatsen onze installateurs geheel zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400Wattpiek. In Nederland betekent dit, dat één paneel gemiddeld 320 kWh oplevert. Direct na het installeren begint jouw installatie meteen met besparen!

Dankzij de zelfplanner kun je makkelijk bepalen welke datum en tijdstip de installatie zal plaatsvinden. Wel net zo handig, want dan weet je zeker dat het jouw uitkomt wanneer wij langs komen. Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt.

Zonnepanelen kopen in 't Loo Oldebroek

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Oldebroek energieneutraal is. Veel Oldebroekers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Een mooi voorbeeld van energieneutraal leven is dat de inwoners van Oldebroek samen al zoveel CO2 bespaard dat dit gelijk staat aan het planten van bomen! Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in ‘t Loo Oldebroek . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in ‘t Loo Oldebroek ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in ‘t Loo Oldebroek .

't Loo Oldebroek gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Oldebroekers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in ‘t Loo Oldebroek !

Vragen over zonnepanelen in Oldebroek

 • Waarom zonnepanelen kopen in Oldebroek?

  Zonnepanelen kopen in ‘t Loo Oldebroek heeft voordelen. Op steeds meer daken in ‘t Loo Oldebroek liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Oldebroek?

  In Zwolle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Drost Instal B.V. uit Wezep en ID Installaties uit Ermelo. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Oldebroek?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in ‘t Loo Oldebroek . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


't Loo Oldebroek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in 't Loo Oldebroek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oldebroek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oldebroek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!