phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
't Loo Oldebroek
Zonnepanelen in 't Loo Oldebroek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen 't Loo Oldebroek

Oldebroek gaat voor zonne-energie!  Zo wekt de KBS De Uilenhorst in Wezep zonne-energie op en zijn zij daarmee officieel een zonneschool. Ook steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen, al 1.971 woningen zijn voorzien en besparen gezamenlijk €1.616.220  per jaar!

De bewoners zijn te spreken over de installaties die Zonneplan verricht heeft in de gemeente Oldebroek. Gemiddeld scoort Zonneplan een klantencijfer van 9.4. Dit is iets waar wij enorm trots op zijn. Daarom doen wij er bij Zonneplan alles aan om uw zonnepanelenervaring zo geweldig mogelijk te maken! Wilt u weten hoe wij dit doen? Lees dan verder.

Waarom juist nu zonnepanelen in 't Loo Oldebroek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. 't Loo Oldebroek kende afgelopen jaar 1110 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in 't Loo Oldebroek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In 't Loo Oldebroek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In 't Loo Oldebroek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in 't Loo Oldebroek

Al 1.971 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oldebroek gingen je voor.

Een duurzaam Oldebroek

Het doel van de gemeente Oldebroek is om in 2023 16% van het totale energieverbruik duurzaam op te wekken. De gemeente zet daarom in op zonne-energie. Om uiteindelijk in 2050 energieneutraal te zijn, zal er nog een grote stap moeten worden gemaakt. Jij kunt hier een steentje aan bijdragen door zelf duurzame energie op te wekken met zonnepanelen van Zonneplan. Zo bespaar je op jouw energierekening én ben jij goed bezig voor het milieu.

 

Waarom Zonneplan?

Wanneer je een aanvraag doet bij Zonneplan bekijkt een adviseur samen met jou de opties en wordt er aan de hand van de mogelijkheden en jouw wensen een persoonlijk dakplan ontworpen. Daarnaast profiteer je van het Zonneplan Serviceplan, wat onder andere inhoudt dat jij tien jaar garantie krijgt op de gehele zonne-installatie en dat wij de btw-teruggave voor je regelen. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw zonnepanelen!


't Loo Oldebroek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in 't Loo Oldebroek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oldebroek er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oldebroek

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan