phone
netherlands
088 020 3000
zaterdag open om 09:00 uur
Stokkum
Zonnepanelen in Stokkum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Stokkum

In de gemeente Montferland hebben steeds meer daken zonnepanelen. Zo hebben de bassischool ‘de Brede School Noord’ en sporthal ‘de Muizenberg’ in Didam in totaal al duizend zonnepanelen. Deze gebouwen maken dus al volop gebruik van zonne-energie. Daarnaast kiezen ook steeds meer inwoners voor zonnepanelen op hun koopwoning. Dat is niet gek, want met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op jouw energierekening. Ben jij benieuwd of jij kunt profiteren van de zon?

In de gemeente zijn  3.547 huishoudens die al profiteren van de zonnepanelen. Deze huishoudens hebben in één jaar samen al €2.908.540 bespaard! Nog 72% van de daken in de gemeente kunnen  profiteren van zonne-energie. Ben je benieuwd of jouw dak hier één van is? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt een persoonlijke adviseur jouw woning. Daarna neemt jouw adviseur contact met je op om persoonlijke wensen en verbruik mee te nemen. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvend dakplan opgesteld met daarin een overzicht van de kosten en opbrengsten.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Stokkum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Stokkum kende afgelopen jaar 1119 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Stokkum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Stokkum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Stokkum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Stokkum

Al 3.547 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Montferland gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

In de gemeente Montferland zijn  7.855 daken geschikt voor zonnepanelen! Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking.

De gemeente Montferland heeft ook geluk! De inwoners van de gemeente kunnen zonder vergunning zonnepanelen plaatsen. Er is namelijk geen sprake van beschermd stadgezicht.

 

 

 

Duurzaamheidsdoelstelling

Het doel van de gemeente Montferland is om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat er evenveel duurzame energie wordt opgewekt, als dat er verbruikt wordt. Wil jij ook mee helpen aan energieneutraal Montferland en tegelijk flink besparen op jouw energierekening? Doe dan de postcodecheck!


Stokkum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Stokkum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Montferland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Montferland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan