0493-221010Bereikbaar tot 20:30 uur
Stokkum
Zonnepanelen in Stokkum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Stokkum

In de gemeente Montferland hebben steeds meer daken zonnepanelen. Zo hebben de bassischool ‘de Brede School Noord’ en sporthal ‘de Muizenberg’ in Didam in totaal al duizend zonnepanelen. Deze gebouwen maken dus al volop gebruik van zonne-energie. Daarnaast kiezen ook steeds meer inwoners voor zonnepanelen op hun koopwoning. Dat is niet gek, want met zonnepanelen kun je namelijk flink besparen op jouw energierekening.

In de gemeente zijn 3.849 huishoudens die al profiteren van de zonnepanelen. Deze huishoudens hebben in één jaar samen al €4.399.407 bespaard! Er zijn nog veel daken in de gemeente geschikt voor zonnepanelen. Ben je benieuwd of jouw dak hier één van is? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt een van onze adviseurs jouw woning. Daarna neemt jouw adviseur contact met je op om jouw wensen en verbruik mee te nemen. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvend dakplan opgesteld, het Zonneplan, met daarin een overzicht van de kosten en opbrengsten.

 

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Stokkum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Stokkum kende afgelopen jaar 1064 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Stokkum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Stokkum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Stokkum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Stokkum

Al 3.849 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Montferland gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Stokkum

In de gemeente Montferland zijn 8.100 daken geschikt voor zonnepanelen! Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. Er zijn nog maar liefst 8.100 daken geschikt voor zonnepanelen. Dit zijn nog heel veel huishoudens die kunnen gaan genieten van hun eigen zonne-energie.

De gemeente Montferland heeft ook geluk! Er is namelijk geen sprake van beschermd stadgezicht. Dit houdt in dat de inwoners van de gemeente Montferland zonder vergunning zonnepanelen kunnen plaatsen.

 

 

 

Zonnepanelen installateur Stokkum

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Stokkum zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. De installatie kun jij zelf inplannen aan de hand van onze selfplanner. Zo komen wij altijd installeren op een moment dat jouw uitkomt.

Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Tandem Solar Projects uit Terborg en Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

 

Zonnepanelen kopen in Stokkum

Gemeente Montferland heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Veel Montferlanders zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 3.849 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Stokkum ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Stokkum .

In de gemeente zijn een aantal sportverenigingen die al het goede voorbeeld geven. MvR ’s-Heerenberg opende in 2013 een nieuwe accommodatie, inclusief 200 m2 zonnepanelen. Daarnaast heeft ook S.V. Kildern 90 zonnepanelen op het dak liggen en heeft 6 R.K.S.V. ’t Peeske heeft in september 2018 110 zonnepanelen laten plaatsen. Er zijn al super goede initiatieven, help jij ook mee?

Stokkum gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Montferlanders voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Stokkum is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Montferland

 • Waarom zonnepanelen kopen in Montferland?

  Zonnepanelen kopen in Stokkum heeft voordelen. Op steeds meer daken in Stokkum liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Montferland?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Stokkum . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Montferland?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Tandem Solar Projects uit Terborg en Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Stokkum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Stokkum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Montferland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Montferland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!