088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Steyl
Zonnepanelen in Steyl

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Steyl

Venlo’s stadskantoor kleurt groen! Om precies te zijn, is dit de grootste groene klimaatgevel van de wereld! Naast dit prachtige stadskantoor kleuren steeds meer daken groen. Steeds meer inwoners van Steyl gaan namelijk voor zonnepanelen. 7.921 inwoners profiteren al van groene energie. Ga jij ook voor groen en tegelijkertijd €1.027 per jaar besparen?

In Steyl hebben 7.921 inwoners al zonnepanelen! Zij wekken  hun eigen zonne-energie op en zijn hiermee minder afhankelijk van het net. Gezamenlijk besparen zij gemiddeld €1.027 per jaar. Wil jij ook gaan besparen op jouw energierekening? Doe dan eenvoudig een dakcheck en kom in contact met één van onze zonne-adviseurs.

Wanneer je jouw postcode hebt ingevoerd, kom je in contact met jouw persoonlijke Zonneplan adviseur. Tijdens dit gesprek komen er verschillende onderwerpen aan bod. Er wordt onder andere gevraagd hoeveel kWh je jaarlijks verbruikt en waar je graag zonnepanelen zou willen plaatsen. Dit kan namelijk op het dak, maar ook op de schuur! Wanneer alles duidelijk is voor de adviseur gaat hij of zij aan de slag met jouw dakplan. In dit dakplan staan het aantal zonnepanelen, de opbrengsten, investering en terugverdientijd. Dit is en blijft een vrijblijvend advies.

Waarom juist nu zonnepanelen in Steyl:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Steyl kende afgelopen jaar 1046 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Steyl zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Steyl ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Steyl kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Steyl

Al 7,921 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Venlo gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Zonneplan heeft de daken in Steyl goed bekeken. Nu hebben we ontdekt dat er in Steyl sprake is van een beschermd stadsgezicht. De straten Roermondseweg, Waterloostraat, Sint Michaelstraat, Kenzenstraat, Parkstraat, Arnoldus Janssenstraat, Rozenstraat, Kloosterstraat, Drees, Vergelt en de Pacellilaan liggen in beschermd stadsgezicht. Wanneer je zonnepanelen wil plaatsen heb je hiervoor eerst een vergunning nodig van de gemeente.

Venlo 2030 energieneutraal

De gemeente Venlo heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te behalen, moet er net zoveel energie opgewekt worden als dat er wordt verbruikt. Zonnepanelen zouden kunnen helpen! Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren, kun je gebruik maken van de provinciale stimuleringslening! Naast deze stimuleringslening zijn er nog meer financieringsmogelijkheden. Op deze website vindt u meerdere mogelijkheden om de aanschaf van zonnepanelen te financieren.


Steyl in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Steyl steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Venlo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Venlo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!