088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Steyl
Zonnepanelen in Steyl

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Steyl

Venlo’s stadskantoor kleurt groen! Om precies te zijn, is dit de grootste groene klimaatgevel van de wereld! Naast dit prachtige stadskantoor zijn er nog meer bedrijven en scholen die duurzaam doen! Op het dak van de gymzaal van Basisschool Sint Martinus komen zonnepanelen en ook op Tuincentrum Leurs in Venlo liggen 1534 zonnepanelen. Steeds meer inwoners van Steyl gaan ook voor zonnepanelen. 9.354 inwoners profiteren al van duurzame energie.

Inwoners van Steyl kunnen met 1.046 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 9.354 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €10.691.622.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Steyl:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Steyl kende afgelopen jaar 1046 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Steyl zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Steyl ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Steyl kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Steyl

Al 9.354 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Venlo gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Steyl

Zonneplan heeft de daken in Steyl goed bekeken. Nu hebben we ontdekt dat er in Steyl sprake is van een beschermd stadsgezicht. De straten Roermondseweg, Waterloostraat, Sint Michaelstraat, Kenzenstraat, Parkstraat, Arnoldus Janssenstraat, Rozenstraat, Kloosterstraat, Drees, Vergelt en de Pacellilaan liggen in beschermd stadsgezicht. Wanneer je zonnepanelen wil plaatsen heb je hiervoor eerst een vergunning nodig van de gemeente.

Verder zijn er in de gemeente Venlo nog wel ruim 57% van de daken geschikt voor zonnepanelen. Dat is goed nieuws! De kans is groot dat jouw dak ook geschikt is. De zonnepanelen waar wij nu mee werken zijn zwarte 400wattpiek zonnepanelen. Deze wekken stroom op, maar met deze stroom kun je nog niet direct je telefoon opladen. Dit kan dankzij de Zonneplan One omvormer die de stroom bruikbaar maakt.

Zonnepanelen installateur Steyl

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Steyl zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Ultra Solar uit Roermond. Tijdens jouw installatiedag komt het team van Zonneplan bij jouw langs. Het team bestaat uit twee dakspecialisten en één elektriciën

Zonnepanelen kopen in Steyl

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Venlo energieneutraal is. Veel Venloërs zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 9.354 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Steyl . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Steyl ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Steyl .

Steyl gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Venloërs voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Steyl zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Steyl !

Vragen over zonnepanelen in Venlo

 • Waarom zonnepanelen kopen in Venlo?

  Zonnepanelen kopen in Steyl heeft voordelen. Op steeds meer daken in Steyl liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Venlo?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Steyl . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Venlo?

  In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Ultra Solar uit Roermond. Samen verduurzamen wij de regio!


Steyl in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Steyl steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Venlo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Venlo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!