088-0203000Bereikbaar tot 18:00 uur
Sint Philipsland
Zonnepanelen in Sint Philipsland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Sint Philipsland

Onze installatieteams staan te popelen om zonnepanelen in Veghel te installeren. In Sint Philipsland schijnt de zon  uren per jaar. Tholenaren kunnen met dat aantal zonuren flink besparen op de energierekening. Ook de vernieuwde Brede School in Tholen heeft onlangs zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Dit is een mooie duurzame stap!

Inwoners van gemeente Tholen kunnen met zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Sint Philipsland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Sint Philipsland kende afgelopen jaar 1140 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Sint Philipsland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Sint Philipsland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Sint Philipsland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Sint Philipsland

Al 1.261 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tholen gingen je voor.

Geschikte daken in Tholen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Tholen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat koopwoningen in de gemeente geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Let wel even op als je in het centrum van Tholen of Sint Maartensdijk woont. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er een vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Sint Philipsland

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Sint Philipsland ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Sint Philipsland zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 400 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad. Deze panelen worden ook wel design zonnepanelen genoemd. De zonnecellen zijn namelijk bijna egaal zwart en het backsheet is ook zwart. Hierdoor vormen de zonnepanelen één geheel en vallen ze minimaal op op het dak.

Zonnepanelen kopen in Sint Philipsland

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Tholen aardgasvrij is. Veel inwoners van Sint Philipsland zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Sint Philipsland . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Sint Philipsland ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Sint Philipsland .

Sint Philipsland gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Tholenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Sint Philipsland !

Vragen over zonnepanelen in Tholen

 • Waarom zonnepanelen kopen in Tholen?

  Zonnepanelen kopen in Sint Philipsland heeft voordelen. Op steeds meer daken in Sint Philipsland liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Tholen?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Sint Philipsland . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Tholen?

  In Arnhem hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Sint Philipsland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Sint Philipsland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tholen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tholen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!