088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
's-Gravenzande
Zonnepanelen in 's-Gravenzande

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen 's-Gravenzande

De inwoners van 's-Gravenzande gaan voor duurzaam! Al veel daken in de gemeente zijn voorzien van zonnepanelen. Dit is niet heel gek. Met zonnepanelen kun je veel besparen op jouw energie rekening maar daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu. In de gemeente Westland liggen er ook op de daken van 13 scholen ruim 1500 zonnepanelen. Onder andere op de Prins Willem Alexanderschool, de Kameleon en de Wegwijzer in 's-Gravenzande. Goed bezig!

Ga jij ook dit potentiële rendement benutten? Dat kan bij Zonneplan. Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. Wij nemen in dit advies de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en de wensen van de klant altijd mee. Ons doel: 100% tevredenheid over jouw persoonlijke Zonneplan.

Gemiddeld kun jij met zonnepanelen €1.143 per jaar besparen. Al 6.324 huishoudens gingen jou voor. Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en ontdek wat jij kan gaan besparen.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in 's-Gravenzande:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. 's-Gravenzande kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in 's-Gravenzande zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In 's-Gravenzande ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In 's-Gravenzande kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in 's-Gravenzande

Al 6.324 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westland gingen je voor.

Geschikte daken in 's-Gravenzande

Zonneplan doet per gemeente onderzoek naar geschikte daken. Zo is er ook in ‘s-Gravenzande naar de daken gekeken met behulp van haarscherpe luchtfoto’s. Er wordt bekeken of het dak gunstig ligt ten opzichte van het zuiden en of er niet te veel schaduw op het dak valt.

Uit het onderzoek is gebleken dat er al 6.324 van de koopwoningen profiteren al van zonnepanelen. Toch zijn er ook nog 19.010 huishoudens in ‘s-Gravenzande die kunnen profiteren van eigen zonne-energie. Ben jij al benieuwd of jouw dak hier ook onder valt?

 

Goed om te weten

Binnen de gemeente hebben wij ook nog gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er een vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen. Gelukkig is hiervan geen sprake in de ‘s-Gravenzande.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat er een duurzaamheidslening beschikbaar is. Met deze lening kun jij alsnog kiezen voor zonnepanelen op jouw dak zonder dat je hoeft te investeren met eigen kapitaal.


's-Gravenzande in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in 's-Gravenzande steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!