088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Rijssen-Holten
Zonnepanelen in Rijssen-Holten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Rijssen-Holten

Steeds meer inwoners van gemeente Rijssen-Holten profiteren van zonne-energie. Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat maar liefst 2.262 woningen al van zonnepanelen profiteren. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening. Niet alleen particulieren zijn goed bezig met zonnepanelen. Scholengemeenschap Reggensteyn heeft ook al 840 zonnepanelen op het dak van de school in Rijssen liggen. Goed bezig! Benieuwd hoeveel inwoners van gemeente Rijssen-Holten samen besparen?

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Inwoners van de gemeente Rijssen-Holten besparen samen €2.585.466. Wil jij ook profiteren van zonnepanelen? Doe dan snel de gratis postcodecheck!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat één van onze adviseurs samen met jou de mogelijkheden en de wensen doornemen. Dan gaat de adviseur voor je aan de slag en ontvang jij een dakplan en offerte voor jouw woning. Deze kun je daarna zelf of met je partner rustig doorlezen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.

Waarom juist nu zonnepanelen in Rijssen-Holten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Rijssen-Holten kende afgelopen jaar 1042 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Rijssen-Holten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Rijssen-Holten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Rijssen-Holten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Rijssen-Holten

Al 2.262 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Rijssen-Holten gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Rijssen-Holten

In gemeente Rijssen-Holten zijn er veel geschikte daken voor zonnepanelen. Uit onderzoek is gebleken dat 7.495 koopwoningen een geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Hiervan hebben al 2.262 inwoners de overstap naar zonne-energie gemaakt. Benieuwd of jouw dak geschikt is? Met de gratis dakcheck kom je erachter.

De zonnepanelen waar wij nu mee werken zijn geheel zwarte panelen van absolute topmerken met een vermogen van 400Wp per zonnepaneel. Daarnaast wordt er ook de Zonneplan One omvormer geïnstalleerd die ervoor zorgt dat jij de opgewekte stroom ook daadwerkelijk kan gebruiken of terug leveren. Wat jouw zonnepanelen opbrengen zie je live en overzichtelijk terug in de Zonneplan App. Deze werkt via een versleutelde 4G-verbinding zodat deze informatie ook daadwerkelijk van jou blijft

 

Zonnepanelen installateur Rijssen-Holten

Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur in Rijssen-Holten ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in de omgeving van Rijssen-Holten zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Onze klanten zijn tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 uit 19.124 reviews. We willen natuurlijk dat jij altijd 100% tevreden bent. Met het Zonneplan Serviceplan zorgen wij er voor dat jij de eerste 10 jaar een goed werkend systeem hebt en hierbij geen extra kosten maakt.

De gemeente heeft als doel dat in 2040 Rijssen-Holten energieneutraal is. Veel inwoners van Rijssen-Holten zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 2.262 inwoners die overstappen op eigen energie. Daarnaast heeft Rijssen-Holten allerlei projecten lopen met betrekking op het verbeteren van het milieu. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Rijssen-Holten . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Rijssen-Holten ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Rijssen-Holten .

 

Rijssen-Holten gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Rijssen-Holten voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Rijssen-Holten zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Rijssen-Holten !

Vragen over zonnepanelen in Rijssen-Holten

 • Waarom zonnepanelen kopen in Rijssen-Holten?

  Zonnepanelen kopen in Rijssen-Holten heeft voordelen. Op steeds meer daken in Rijssen-Holten liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld €5.000,- meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Rijssen-Holten?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Rijssen-Holten . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Rijssen-Holten?

  In Hengelo hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Rijssen-Holten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Rijssen-Holten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Rijssen-Holten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Rijssen-Holten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!