0497-225055Morgen open om 08:00 uur
Riethoven
Zonnepanelen in Riethoven

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Riethoven

Gemeente Riethoven kenmerkt zich door de prachtige natuur. In 2013 is de gemeente Riethoven ook verkozen tot ‘een van de groenste dorpen van Europa’. Ook op duurzaam gebied is de gemeente groen bezig. Er wordt namelijk steeds meer duurzame energie opgewekt. In Riethoven zijn al 1.554 daken met panelen. Hiermee wordt gemiddeld per huishouden €1.027 euro bespaard op de energiekosten. Wil jij ook gaan starten met besparen?

Met zonnepanelen wordt niet alleen op de energierekening bespaard. Door het zelf opwekken van energie draag jij namelijk ook een steentje bij aan een beter milieu. De inwoners van Bergeijk hebben met hun zonnepanelen energie opgewekt dat gelijk staat aan het planten van 73.182 bomen. Met zonnepanelen draag jij direct bij aan een groenere omgeving en de energietransitie van Nederland! Daarnaast scheelt het dus ook nog eens in de portemonnee. Een win-win situatie!

Wanneer je de postcodecheck hebt gedaan, gaat een adviseur voor jou aan de slag. Deze neemt jouw woning onder de loep en neemt contact met je op. Samen bespreken jullie vervolgens de mogelijkheden voor jouw dak, waarna je vrijblijvend een offerte ontvangt. De offerte kun je dan zelf of met je partner rustig doorlezen. Vervolgens kun je doorgaan en een installatiedatum kiezen. Zo niet, dan kun je altijd vrijblijvend annuleren.

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Riethoven:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Riethoven kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Riethoven zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Riethoven ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Riethoven kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Riethoven

Al 1.554 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bergeijk gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Riethoven

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in  Riethoven . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 5.235 koopwoningen in de gemeente Bergeijk geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

In gemeente Bergeijk is er geen sprak van een beschermd stadsgezicht. De zonnepanelen kunnen dus zonder vergunning van de gemeente op jouw dak geplaatst worden.

Zonnepanelen installateur Riethoven

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Riethoven ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Riethoven zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

 

Zonnepanelen kopen in Bergeijk

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Bergeijk klimaatneutraal is. Veel Bergeijkenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.554 inwoners die overstappen op eigen energie. Daarnaast zijn er al veel inwoners en bedrijven die met mooie duurzame initiatieven bezig zijn. Er zijn steeds meer dorpsmoestuinen, de schoolpleinen worden steeds groener en nemen de Bergeijkse verenigingen maatregelen die voor besparingen zorgen. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Bergeijk. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Bergeijk? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Bergeijk.

Riethoven gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Bergeijkenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Riethoven zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Riethoven !

Vragen over zonnepanelen in Bergeijk

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bergeijk ?

  Zonnepanelen kopen in Riethoven heeft voordelen. Op steeds meer daken in Riethoven liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld  €1.027  per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bergeijk?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bergeijk. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bergeijk?

  In Eindhoven hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Team Duurzaam Installatietechniek uit Eindhoven en Brunschot Solar Techniek uit Swalmen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

   


Riethoven in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Riethoven steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bergeijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bergeijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!