phone
netherlands
088 020 3000
Morgen open om 08:00 uur
Reimerswaal
Zonnepanelen in Reimerswaal

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Reimerswaal

Reimerswaal doet het bovengemiddeld goed op gebied van duurzame energie. In verhouding met de rest van Nederland hebben veel huishoudens uit Reimerswaal zonnepanelen. Op dit moment hebben 1.224 daken in de gemeente zonnepanelen. Hiermee besparen deze huishoudens flink op de energierekening. Ben jij benieuwd hoeveel ze besparen?

Zonnepanelen zijn een goede investering om geld te besparen. Reimerswaal bespaart jaarlijks in totaal €1.003.680. Dit staat gelijk aan een gemiddelde besparing van €820 per huishouden! Wil je weten wat zonnepanelen voor jou opbrengen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck belt een van onze persoonlijke adviseurs. Om een persoonlijk dakplan te maken, stelt de adviseur je een aantal vragen. Na dit gesprek gaat de adviseur voor je aan de slag om jouw persoonlijke  zonneplan uit te werken. Deze ontvang je vervolgens via de mail. In het zonneplan vind je informatie over de panelen, de kosten en natuurlijk de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Reimerswaal:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Reimerswaal kende afgelopen jaar 1094 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Reimerswaal zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Reimerswaal ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Reimerswaal kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Reimerswaal

Al 1.224 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Reimerswaal gingen je voor.

Veel geschikte woningen voor zonnepanelen

Recentelijk onderzocht Zonneplan alle daken van Reimerswaal. We bekeken de daken en schatten in of er zonnepanelen op kunnen. We keken naar de ligging van de woning en de ruimte op het dak. Uit het onderzoek blijkt dat van de 5.848 koopwoningen met een geschikt dak, 19% zonnepanelen heeft. Er kunnen dus nog veel inwoners profiteren van zonne-energie, geldt dit ook voor jou?

Een zonnige toekomst voor gemeente Reimerswaal

In 2040 volledig energieneutraal zijn,  is het doel van de gemeente Reimerswaal. Dit betekent dat de gemeente op dat moment net zo veel energie opwekt, als dat verbruikt wordt. De inwoners van Reimerswaal dragen hier ook hun steentje aan bij door over te stappen op zonnepanelen. In totaal zijn er zo al 57.642 bomen bespaard. Dit gaat al de goede kant op, maar er is nog ruimte voor verbetering. Zonneplan helpt je graag met de stap richting zonne-energie.


Reimerswaal in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Reimerswaal steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Reimerswaal er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Reimerswaal

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan