phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Purmer
Zonnepanelen in Purmer

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Purmer

1.610 huishoudens, vier basisscholen, sporthal en andere gebouwen in gemeente Edam-Volendam profiteren al van de voordelen van zonnepanelen. Met de aanschaf van zonnepanelen kun je niet alleen flink besparen op de energierekening, maar zet je ook een mooie stap richting een duurzamere samenleving. Wil jij ook een lagere energierekening en tegelijkertijd het milieu een handje helpen?

De 1.610 huishoudens in de gemeente Edam-Volendam met een zonnepanelensysteem hebben in 2020 gezamenlijk maar liefst €1.320.200 bespaard. Daarnaast zijn zonnepanelen dus ook een milieuvriendelijke manier van energie opwekken. Het is dus niet zo vreemd dat al 13% van de geschikte daken zonnepanelen heeft. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden om te besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Als de postcodecheck is ingevuld, neemt een van onze adviseurs contact met je op om jouw persoonlijke wensen en besparingen te bespreken. Met deze informatie stelt jouw persoonlijke adviseur een gepersonaliseerd zonneplan op. In dit plan vind je informatie over de totale kosten, opbrengsten en een uitleg over de gekozen materialen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Purmer:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Purmer kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Purmer zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Purmer ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Purmer kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Purmer

Al 1.610 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Edam-Volendam gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Zonneplan bekijkt alle koopwoningen in de gemeente Edam-Volendam. Hieruit blijkt dat er maar liefst 8.759 geschikte woningen zijn voor zonnepanelen in de gemeente Edam-Volendam. Al 1.610 inwoners uit de gemeente gingen jou voor en kozen voor zonnepanelen. Er zijn dus veel woningen in de gemeente die nog kunnen profiteren van zonne-energie.

De gemeente Edam-Volendam kent een beschermd stadsgezicht. Dit beschermd stadsgezicht valt in de plaats Edam. Als jouw woning binnen het beschermd stadsgezicht valt, moet je eerst een vergunning van de gemeente aanvragen, voordat de panelen geplaatst mogen worden. Alle andere gebieden van de gemeente Edam-Volendam kennen geen beschermd stadsgezicht, daar kunnen dus zonder vergunning zonnepanelen worden geplaatst.

Duurzaamheid in gemeente Edam-Volendam

De gemeente Edam-Volendam heeft duurzame energie hoog in het vaandel staan. De gemeente wil daarom in 2022 de CO2-uitstoot met 40% verminderen. Met een zonnepanelensysteem draag je eenvoudig bij aan het behalen van deze doelstelling. Wil jij ook bijdragen aan de doelstelling en tegelijk flink besparen op de energierekening? Zonneplan helpt jou graag bij de overstap op zonne-energie.

 

 


Purmer in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Purmer steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Edam-Volendam er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Edam-Volendam

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan