024-2042180Bereikbaar tot 20:30 uur
Plasmolen
Zonnepanelen in Plasmolen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Plasmolen

In Mook en Middelaar heeft de zon afgelopen jaar flink geschenen! In de gemeente zijn er 1.087 zonuren gemeten. Dit is goed nieuws voor zonnepanelenbezitters want zo wekken zij extra veel zonne-energie op. Gemeente Mook en Middelaar heeft daarnaast ook veel mooie natuur met wandelroutes. Om deze prachtige natuur te behouden zijn veel gemeentes in Nederland duurzaam bezig en werken ze mee aan de energietransitie. Wil jij ook bijdragen een een duurzame gemeente? Lees dan verder!

Inwoners van Mook en Middelaar kunnen met 1.087 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 903 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.032.129. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Plasmolen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Plasmolen kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Plasmolen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Plasmolen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Plasmolen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Plasmolen

Al 903 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Mook en Middelaar gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Plasmolen

In gemeente Mook en Middelaar zijn  zeer veel woningen geschikt voor zonnepanelen. Dit komt mede doordat er weinig flats en appartementencomplexen zijn. Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat er nog 1.637 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, een ongunstige ligging hebben of veel last hebben van schaduw op het dak zijn hier dus niet bij meegenomen.

In de meeste gevallen heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Uitzonderingen hierop zijn: de Bouwsteeg en de Dorpsstraat in Middelaar en het Violenstraatje en de Hove in Mook. Hier geldt een beschermd stadsgezicht, waardoor inwoners een vergunning nodig hebben voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor meer informatie hierover, vraag het aan een van onze adviseurs.

Zonnepanelen installateur Plasmolen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Plasmolen ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij jou installeren. Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, werken volgens de NEN-3140 normen en zijn VCA-gecertificeerd. Op de dag van installatie leggen zij ook het systeem aan jou uit en ze zorgen ervoor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten.

Zodra de installatie op het dak ligt begin je gelijk met opbrengsten op te wekken. Dit kun je live en overzichtelijk zien in de Zonneplan App. De app ontvangt de data via een versleutelde 4G verbinding van de slimme meter in jouw meterkast. Zo komt deze informatie niet bij derden terecht en blijf je baas over je eigen data.

Zonnepanelen kopen in Plasmolen

Het doel van de gemeente Mook en Middelaar is: energieneutraal in 2050. Veel inwoners van Plasmolen zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 903 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Plasmolen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Plasmolen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Plasmolen .

Plasmolen gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Plasmolen voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Plasmolen zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Plasmolen !

Vragen over zonnepanelen in Mook en Middelaar

 • Waarom zonnepanelen kopen in Mook en Middelaar?

  Zonnepanelen kopen in Plasmolen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Plasmolen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Mook en Middelaar?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Plasmolen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Mook en Middelaar?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen en A. Zonnepanelen uit Huissen.


Plasmolen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Plasmolen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Mook en Middelaar er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Mook en Middelaar

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!