phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Pieterzijl
Zonnepanelen in Pieterzijl

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Pieterzijl

Zonneplan kan niet wachten om de inwoners van de gemeente Westerkwartier te laten profiteren van zonnepanelen. Met zonnepanelen profiteer je namelijk dubbel. Je helpt het milieu en je bespaart tegelijkertijd flink op de energierekening. Met 13.791 geschikte daken kunnen nog veel inwoners profiteren van de zon. Ook het nieuwe Integraal Kindcentrum in Marum gaat profiteren van de 430 zonnepanelen op het dak. Benieuwd of jij kunt profiteren van de zon?

Met een geschikt dak voor zonnepanelen kan een huishouden in de gemeente Westerkwartier met 1.074 jaarlijks gemiddeld €820 besparen op hun energierekening. 68% van de koopwoningen in de gemeente Westerkwartier heeft een geschikt dak voor zonnepanelen en kan nog van dit voordeel genieten. De kans is groot dat jouw woning ook een geschikt dak heeft. Één van onze persoonlijke adviseurs kijkt graag wat zonnepanelen in jouw situatie kunnen betekenen. In de gemeente Westerkwartier hebben al 2.158 mensen? een aanvraag gedaan voor zonnepanelen.

Na de postcodecheck neemt een van onze persoonlijke adviseurs jouw woning onder de loep. Met deze informatie gaat jouw adviseur aan de slag met een dakplan passend voor jouw daksituatie. In dit plan staat informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Pieterzijl:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Pieterzijl kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Pieterzijl zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Pieterzijl ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Pieterzijl kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Pieterzijl

Al 5.196 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westerkwartier gingen je voor.

13.791 geschikte daken in Westerkwartier

Uit het onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Westerkwartier, blijkt dat er 13.791 geschikte daken zijn voor zonnepanelen. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking.

Daarnaast bekijken we of er in de gemeente beschermd stadsgezicht is. Inwoners van een gebied met beschermd stadsgezicht moeten voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning aanvragen bij de gemeente. In de gemeente Westerkwartier is er beschermd stadsgezicht in de plaatsen: Saaksum, Ezinge, Niehove, Garnwerd en Zuidhorn. De rest van de gemeente heeft geluk en kan zonder vergunning zonnepanelen plaatsen.

 

Een klimaatneutraal Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier gaat voor duurzaam. In 2050 wil de gemeente klimaatneutraal zijn. Inwoners kunnen aan dit doel bijdragen door te kiezen voor zonnepanelen. In de gemeente zijn er 5.196 inwoners die al genieten van zonne-energie en een steentje bijdragen aan het milieu. Wil jij ook bijdragen aan een klimaatneutraal Westerkwartier?


Pieterzijl in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Pieterzijl steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westerkwartier er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westerkwartier

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan