088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Overbetuwe
Zonnepanelen in Overbetuwe

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Overbetuwe

Zonnepanelen worden steeds populairder in Overbetuwe ! 3.548 huishoudens zijn al overgestapt op zonne-energie. Dat gemeente Overbetuwe een duurzame gemeente is zien we ook terug op daken van bedrijven en verenigingen. Op het Lyceum in Elst liggen al 583 zonnepanelen. Daarnaast liggen er ook op het dak van de brede school in Heteren 544 zonnepanelen. Ook op de Sporthal in Heteren liggen maar liefst 314 zonnepanelen. Wat een goede initiatieven!

Samen hebben de zonnepanelenbezitters in gemeente Overbetuwe al €4.055.364 bespaard. Gemiddeld bespaart een huishouden jaarlijks ongeveer  €1.143. Een flinke besparing op de energierekening dus. Wil jij ook graag jaarlijks geld besparen? De eerste stap is simpel: doe de dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Deze adviseur bekijkt of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat jij kunt besparen. Jouw adviseur maakt een persoonlijk Zonneplan met daarin informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en natuur wat jij gaat besparen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Overbetuwe:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Overbetuwe kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Overbetuwe zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Overbetuwe ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Overbetuwe kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Overbetuwe

Al 3.548 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Overbetuwe gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Overbetuwe

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de potentie van de daken in de gemeente Overbetuwe. We bekijken welke daken geschikt zijn om zonnestroom op te wekken en daken die bijvoorbeeld een rieten dak of weinig ruimte hebben, vallen daarbij af. Uit het onderzoek blijkt dat van de 14.383 koopwoningen in de gemeente nog maar liefst 9.885 woningen kunnen gaan profiteren van eigen zonne-energie!

Als jouw dak geschikt is zorgen onze monteurs er uiteindelijk voor dat de zonnepanelen netjes op jouw dak komen te liggen. Dit wordt bijna altijd binnen één dag geregeld. Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen.

Zonnepanelen installateur Overbetuwe

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Overbetuwe ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners staan te popelen om langs te komen. Met zonnepanelen van Zonneplan heb je na installatie ook recht op het Zonneplan Serviceplan. Daarmee ben je 10 jaar zeker van een werkend zonnepanelensysteem en daarnaast wordt de btw-teruggave voor je geregeld.

We komen geheel zwarte zonnepanelen installeren. Daarnaast komt er in jouw woning een Zonneplan One of Zonneplan One Optimized omvormer te hangen. De Optimized is de beste optie wanneer jouw dak last heeft van schaduwwerking. De omvormer zorgt ervoor dat de stroom die jouw panelen opwekt ook echt gebruikt kan worden in jouw apparaten.

Zonnepanelen kopen in Overbetuwe

Het doel van de gemeente Overbetuwe is om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Overbetuwenaren kunnen bijdragen aan het behalen van de doelstelling. Wil jij bijdragen aan deze doelstelling en tegelijkertijd besparen? Dan is investeren in zonnepanelen de oplossing. Zonneplan helpt je graag bij het overstappen naar zonne-energie. Doe de gratis dakcheck om erachter te komen wat de mogelijkheden van jouw dak zijn!

 

Overbetuwe gaat voor Slimme energie

Steeds meer Overbetuwenaren maken de keuze voor een energiecontract op basis van prijzen die verschillen per uur. Dus geen vast contract meer, maar een dynamisch energiecontract. Op deze manier heb je zelf invloed op je energierekening in Overbetuwe . Met Slimme energie neem je stroom af voor uurtarieven en zie je in de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Overbetuwe !

Vragen over zonnepanelen in Overbetuwe

 • Waarom zonnepanelen kopen in Overbetuwe?

  Zonnepanelen kopen in Overbetuwe heeft voordelen. Steeds meer inwoners van Overbetuwe leggen zonnepanelen op hun dak. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar en je kunt enorm profiteren van de 1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Overbetuwe?

  Op dit moment biedt de gemeente Overbetuwe geen subsidies voor zonnepanelen aan. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Overbetuwe?

  In Arnhem is een Zonneplan installatiedepot gevestigd en vanuit hier installeren onze monteurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. A. Zonnepanelen uit Huissen en Off The Grid Installatiebedrijf uit Nijmegen. Samen verduurzamen we de lokale regio!

   


Overbetuwe in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Overbetuwe steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Overbetuwe er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Overbetuwe

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!