0165-760056Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Oud Gastel
Zonnepanelen in Oud Gastel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oud Gastel

Oud Gastel gaat voor eigen energie. Zonneplan ziet een stijging plaatsvinden in gemeente Halderberge op het gebied van zonne-energie. Steeds meer daken worden namelijk voorzien van zonnepanelen. Zo ook op het dak van Grondstoffencentrum Saver in Oud Gastel zelf en op het dak van het hoofdkantoor liggen in totaal bijna 1.400 zonnepanelen. Wat een mooie duurzame stap!

Inwoners van Oud Gastel kunnen met 1.074 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 692 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €790.956. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Oud Gastel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oud Gastel kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oud Gastel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oud Gastel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oud Gastel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oud Gastel

Al 692 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Oud Gastel gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Oud Gastel

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Oud Gastel. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 2.050 koopwoningen in Oud Gastel geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 400 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad. Deze panelen worden ook wel design zonnepanelen genoemd. De zonnecellen zijn namelijk bijna egaal zwart en het backsheet is ook zwart. Hierdoor vormen de zonnepanelen één geheel en vallen ze minimaal op op het dak.

Zonnepanelen installateur Oud Gastel

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oud Gastel? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Oud Gastel zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in onze eigen gratis Zonneplan App.

In Tholen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen en Wescco Bouw uit Papendrecht. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

Zonnepanelen kopen in Oud Gastel

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Halderberge energieneutraal is. Veel Halderbergenaren zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 692 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Oud Gastel. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij ook zonnepanelen kopen? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Oud Gastel.

Oud Gastel gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Halderbergenaren voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Oud Gastel zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Oud Gastel !

Vragen over zonnepanelen in Oud Gastel

 • Waarom zonnepanelen kopen in Oud Gastel?

  Zonnepanelen kopen in Oud Gastel heeft voordelen. Op steeds meer daken in Oud Gastel liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Oud Gastel?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Oud Gastel. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Oud Gastel?

  In Tholen hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen en Wescco Bouw uit Papendrecht. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Oud Gastel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oud Gastel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Oud Gastel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Oud Gastel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!