phone
netherlands
088 020 3000
woensdag open om 08:00 uur
Oost West en Middelbeers
Zonnepanelen in Oost West en Middelbeers

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oost West en Middelbeers

De provincie Noord-Brabant is een van de meest duurzame provincies van Nederland. Alle inwoners van dragen hieraan bij. In zijn inmiddels al 888 daken die beschikken over zonnepanelen. Wil jij net als hen ook bijdragen aan de verduurzaming van de gemeente, provincie en Nederland? Start dan ook met het opwekken van duurzame energie!

Door de overstap naar zonne-energie te maken help je niet alleen het milieu, maar bespaar je ook flink op je eigen energierekening. Met zonnepanelen wordt gemiddeld maar liefst €820 per jaar bespaard. Wil je ook besparen op je energierekening en tegelijkertijd het milieu een handje helpen? Doe dan, net zoals 324 inwoners van , ook mee met het zonnepanelenproject.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Oost West en Middelbeers:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oost West en Middelbeers kende afgelopen jaar 1166 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oost West en Middelbeers zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oost West en Middelbeers ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oost West en Middelbeers kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oost West en Middelbeers

Al 888 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oirschot gingen je voor.

Geschikte daken in

In [stad] is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. Dit is goed nieuws, want dit betekent dat voor de aankoop van zonnepanelen geen vergunning is van de gemeente. Heb jij een geschikt dak , dan hoef je alleen nog maar een postcodecheck te doen en een van onze adviseurs gaat voor jou aan de slag. Bevalt het zonneplan, dan kunnen de monteurs gelijk bij jou aan de slag zodat jij zo snel mogelijk zelf zonne-stroom kan gaan opwekken!

De zon laat zich zien in

Zonnepanelen werken natuurlijk op de zon. Gelukkig heeft de zon zich vaak laten zien in de gemeente. De zon heeft maar liefst 1.166 uur geschenen. Zeer goed voor de panelen, de opbrengsten gaan als een speer! Met het opwekken van duurzame energie draag jij direct bij aan een duurzamere leefomgeving en de energietransitie in [stad]. De doelstelling voor de gemeente is om in 2025 klimaatneutraal te zijn. Een erg ambitieus plan, maar het moet haalbaar zijn. Hiervoor heeft alleen wel jouw hulp nodig! Ga jij net als de rest van starten, met verduurzamen? Vraag dan een offerte aan! Benieuwd naar ervaringen van voorgaande klanten? Neem dan een blik op onze klantenbeoordelingen pagina .


Oost West en Middelbeers in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oost West en Middelbeers steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oirschot er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oirschot

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan