phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 18:00 uur
Olburgen
Zonnepanelen in Olburgen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Olburgen

De gemeente Bronckhorst beschikt over het meest energiezuinige gemeentehuis van Nederland. Door handige technieken toe te passen in de bouw van het gemeentehuis is het gebouw goed geïsoleerd, wordt warmte binnen gehouden en energie bespaard. In de gemeente wordt niet alleen energie bespaard, maar er wordt ook op een groene manier energie opgewekt! We zien bijvoorbeeld dat steeds meer mensen in Bronckhorst zonnepanelen op hun daken hebben!

In Bronckhorst zijn  al 26% daken met panelen op het dak. Door het gebruik van de panelen hebben zij samen al €2.478.860 euro bespaard. Wil jij net als hen ook starten met besparen? Doe dan een aanvraag en een van onze adviseurs gaat aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw dak!

Waarom juist nu zonnepanelen in Olburgen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Olburgen kende afgelopen jaar 1088 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Olburgen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Olburgen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Olburgen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Olburgen

Al 3.023 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bronckhorst gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

In Bronckhorst is sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er vanwege de cultuurhistorische waarde niet zomaar aanpassingen mogen worden gedaan aan deze gebouwen. Als jouw woning binnen dit beschermde gebied valt, kun je contact opnemen met de gemeente. Er is sprake van beschermd stadsgezicht in de volgende gebieden:

 • Het noordwesten van Bronkhorst
 • Noordoosten van Hummelo
 • Zuidoost onder de Rijksweg in Laag-Keppel

Voor een specifieker beeld van het beschermd stadsgezicht verwijzen wij je door naar de gemeente. Valt jouw woning niet binnen dit gebied? Dan kun je zonder vergunning een persoonlijk Zonneplan aanvragen.

Een klimaatneutraal Bronckhorst

Bronckhorst heeft als duurzaamheidsdoelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Een erg ambitieus doel, maar zeker haalbaar met de hulp van alle inwoners! Met de nog 12.415 geschikte woningen die over zijn, is er een grote kans dat ook jouw woning geschikt is! Als je een aanvraag doet bij Zonneplan, gaat er een gespecialiseerde adviseur voor je aan de slag. Met behulp van satellietbeelden kan er op de centimeter nauwkeurig een plan worden opgesteld voor jouw dak. Wil je ook bijdragen aan een klimaatneutraal Bronckhorst ? Doe dan een aanvraag en ontdek de mogelijkheden voor jouw woning!


Olburgen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Olburgen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bronckhorst er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bronckhorst

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan