088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Oirschot

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

189 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 13.800 besparen

Elk jaar samen besparen

707 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Oirschot

Zonnepanelen een trend in Oirschot. Steeds meer inwoners van de gemeente Oirschot maken de overstap naar zonnepanelen. Oirschot loopt op het gebied van zonne-energie voor op de gemiddelde gemeente in provincie Noord-Brabant. Gemeente Oirschot loopt zelfs voor op al haar buurgemeenten, een solide prestatie. Zonneplan heeft al zonnepanelen mogen plaatsen in gemeente Oirschot en naar tevredenheid van haar inwoners.

Een klant uit Oirschot

Tot noch toe gaat het prima. Het werkt allemaal als een trein. De installatie is vlot verlopen, in de zin van dat ze er half 8 waren en om 3 uur weer naar huis gingen. De jongens hebben alles netjes achtergelaten.

Daken zeer geschikt in Oirschot

Uit onderzoek is gebleken dat de daken in gemeente Oirschot zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Echter moet er wel rekening worden gehouden met een beschermd stadsgezicht in de woonplaats Oirschot. In de volgende straten is deze van kracht: Dekanijstraat, Markt, Koestraat, Kanunnikensteeg, Molenstraat, St Odulphusstraat, Van Baerlandstraat, Schoolstraat, Rijkesluisstraat, Gasthuisstraat, Noyenstraat, Nieuwstraat, de Bollen, St. Antoniusweg en Straten. In deze straten is een vergunning nodig voordat er zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden. In de rest van gemeente Oirschot is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gemeente Oirschot voor een beter klimaat

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in de gemeente Oirschot. 6492 woningen zijn geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen. Hiervan is 8,9%, 615 woningen, al voorzien van zonnepanelen. Met dit percentage overtreft Oirschot alle omringende buurgemeenten. Wacht niet langer en vraag ook een vrijblijvende offerte aan bij Zonneplan.


Zonnepanelen financieren in Oirschot

Oirschot gaat samen met de “Kempengemeenten” voor een energie neutrale gemeente in 2025. Om te verduurzamen kan er ook gebruik worden gemaakt van een Energiebespaarlening voor particulieren. De Energiebespaarlening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Rente tussen de 2,2% en de 2,9%

• Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €25000

• Looptijd tussen de 7 jaar en 15 jaar

• U kunt boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Oirschot kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Oirschot

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

2 reviews van mensen uit de omgeving van Oirschot

Gemiddeld
9,0
9.0
Wij zijn erg blij met de installatie, nu moet alleen nog even de zon gaan schijnen. Alleen maar positiviteit over Zonneplan!
Gekozen voor SolarEdge SE5K SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Voor de mannen die kwamen installeren alleen maar complimenten. Wat een vakmensen! Daarnaast is alles zo goed verlopen, niks op aan te merken!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag