088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Oirschot
Zonnepanelen in Oirschot

Zonnepanelen van Zonneplan

 • Ontvang gratis zonnepanelen advies
 • Ontdek wat je verdient
 • Installatie door vakspecialisten

Doe de gratis dakcheck

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oirschot

Binnen de gemeentegrenzen van Oirschot zijn veel groene natuurgebieden te vinden. Daarnaast zijn de inwoners van Oirschot ook groen bezig! Steeds meer inwoners van Oirschot gaan voor zonnepanelen. Inmiddels zijn er in Oirschot al daken met panelen. Hiermee is Oirschot hard op weg met de verduurzaming van de gemeente. Ook jij kan hierbij helpen! Doe de gratis dakcheck en een van onze adviseurs gaat aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw dak.

Door de overstap naar zonne-energie te maken help je niet alleen het milieu, maar bespaar je ook flink op je eigen energierekening. Met zonnepanelen wordt gemiddeld maar liefst €1.143 per jaar bespaard. Wil je ook besparen op je energierekening en tegelijkertijd het milieu een handje helpen? Doe dan, net zoals inwoners van gemeente Oirschot, ook mee met het zonnepanelenproject.

Na het doen van een aanvraag neemt een van onze adviseurs contact met jou op. Er word dan besproken wat jouw verbruik is en waar de adviseur rekening mee kan houden tijdens het maken van uw persoonlijke Zonneplan!

Waarom juist nu zonnepanelen in Oirschot:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oirschot kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oirschot zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oirschot ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oirschot kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oirschot

Al 1.738 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oirschot gingen je voor.

Zonnepanelen in gemeente Oirschot

De daken in gemeente Oirschot zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Er moet wel rekening worden gehouden met een beschermd stadsgezicht in de woonplaats Oirschot. In de volgende straten is deze van kracht: Dekanijstraat, Markt, Koestraat, Kanunnikensteeg, Molenstraat, St Odulphusstraat, Van Baerlandstraat, Schoolstraat, Rijkesluisstraat, Gasthuisstraat, Noyenstraat, Nieuwstraat, de Bollen, St. Antoniusweg. In deze straten is een vergunning nodig voordat er zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden. In de rest van gemeente Oirschot is geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

De zon laat zich zien in gemeente Oirschot

Zonnepanelen werken natuurlijk op de zon. Gelukkig heeft de zon zich vaak laten zien in de gemeente. De zon heeft maar liefst uur geschenen. Zeer goed voor de panelen, de opbrengsten gaan als een speer! Met het opwekken van duurzame energie draag jij direct bij aan een duurzamere leefomgeving en de energietransitie in [stad]. De doelstelling voor de gemeente is om in 2025 klimaatneutraal te zijn. Een erg ambitieus plan, maar het moet haalbaar zijn. Hiervoor heeft alleen wel jouw hulp nodig! Ga jij net als de rest van Oirschot starten, met verduurzamen? Vraag dan een offerte aan! Benieuwd naar ervaringen van voorgaande klanten? Neem dan een blik op onze klantenbeoordelingen pagina .


Oirschot in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oirschot steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oirschot er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oirschot

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

Let op: wachttijd adviesgesprek 4 weken