phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Noord-Sleen
Zonnepanelen in Noord-Sleen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Noord-Sleen

Coevorden is druk bezig met de verduurzaming van de gemeente. Steeds meer inwoners van Coevorden kiezen voor zonnepanelen. De gemeente Coevorden doet het goed op gebied van zonne-energie. Zo zijn al 2.216 daken voorzien van zonnepanelen. Hiermee besparen deze huishoudens maandelijks op hun energiekosten. Wil je weten hoeveel ze maandelijks besparen?

Gezamenlijk komt de besparing van alle huishoudens uit de gemeente Coevorden neer op €1.817.120. Per huishouden staat dit gelijk aan een gemiddelde besparing van €820. Misschien ben jij ook wel een van de gelukkigen waarbij zonnepanelen dit bedrag per jaar besparen. Kom erachter door de gratis postcodecheck in te vullen!

Nadat je de postcodecheck hebt gedaan, neemt één van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Deze adviseur maakt, aan de hand van dat gesprek, een dakplan speciaal afgestemd op jouw dak. Het dakplan en informatie over de materialen vind je terug in jouw zonneplan. Ook staan hierin de kosten en de opbrengsten die onze zonnepanelen jou gaan opleveren. Wij helpen jou graag om eenvoudig de stap naar zonne-energie te maken!

Waarom juist nu zonnepanelen in Noord-Sleen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Noord-Sleen kende afgelopen jaar 1097 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Noord-Sleen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Noord-Sleen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Noord-Sleen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Noord-Sleen

Al 2,216 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Coevorden gingen je voor.

Daken zeer geschikt in Coevorden

Bij Zonneplan onderzochten wij recentelijk alle daken van Coevorden. In het onderzoek namen we de ruimte en de ligging van het dak mee. Hieruit bleek dat 20% van alle geschikte daken al zonnepanelen heeft. Ook beschikt Coevorden over een beschermd stadsgezicht. Dit is geval in de buurt Centrum Noord. Alle huishoudens in dit deel van de gemeente hebben een vergunning nodig om zonnepanelen te mogen plaatsen op hun dak. Vraag deze vergunning bij de gemeente op het moment dat dit het geval is.

Coevorden energieneutraal in 2040

In 2040 geheel energieneutraal zijn, dat is het doel van de gemeente Coevorden. Dit betekent dat tegen die tijd alle CO2 uitstoot van de gemeente gecompenseerd wordt. In de gemeente lopen al verschillende initiatieven. Zo hebben een aantal scholen en gemeentelijke gebouwen  gezamenlijk al 1100 zonnepanelen liggen, verdeeld over alle daken. Ook maken steeds meer inwoners van de gemeente de overstap naar zonnepanelen. Zonneplan helpt jou graag met het maken van deze stap.


Noord-Sleen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Noord-Sleen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Coevorden er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Coevorden

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan