088-0203000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Noord-Beveland
Zonnepanelen in Noord-Beveland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Noord-Beveland

Krommenie is duurzaam en zorgt voor creatieve oplossingen om duurzamer te worden. Inwoners leggen zonnepanelen op hun dak en ook Roompot vakantiepark in Kamperland heeft een nieuw vakantiepark gebouwd waar alle huisjes helemaal gasloos zijn dankzij zonnepanelen. Ook Camping en Villapark de Paardekreek in Kortgene heeft zonnepanelen op het dak van de waterspeeltuin liggen. Goed bezig!

Inwoners van Noord-Beveland  kunnen met 1.140 zonuren tot wel €1.143 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 896 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.024.128. Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Noord-Beveland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Noord-Beveland kende afgelopen jaar 1140 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Noord-Beveland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Noord-Beveland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Noord-Beveland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Noord-Beveland

Al 896 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Noord-Beveland gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Noord-Beveland

Er zijn relatief weinig flats en appartementen in gemeente Noord-Beveland waardoor er veel geschikte woningen over blijven in de gemeente. Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat nog maar liefst 3.049 daken in de hele gemeente geschikt zijn om te gaan profiteren van eigen zonne-energie.

In bepaalde straten geldt er een beschermd stadsgezicht in de gemeente, dit houdt in dat er een vergunning aangevraagd moet worden voor de plaatsing van zonnepanelen. Dit geldt in Colijnsplaat voor de: Ringweg, Zuid-Kerkstraat, West-Havenstraat, Beatrixstraat, Havenstraat, Voorstraat, Irenestraat, Oost-Havenstraat, Havelaarstraat, West-Kerkstraat, Oost-Kerkstraat en de Kruisstraat. En in Marinuswerf enkel voor de Sint Felixweg.

Zonnepanelen installateur Noord-Beveland

In Tholen hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

De zonnepanelen waar wij bij Zonneplan nu mee werken zijn onze eigen full black designer zonnepanelen. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen. Onze klanten zijn hiermee heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2 uit 19.124 reviews. We willen natuurlijk dat jij altijd 100% tevreden bent. Met het Zonneplan Serviceplan zorgen wij er voor dat jij de eerste 10 jaar een goed werkend systeem hebt en hierbij geen extra kosten maakt.

Zonnepanelen kopen in Noord-Beveland

Gemeente Noord-Beveland heeft als doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn. Veel inwoners van Noord-Beveland zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 896 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Noord-Beveland ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Noord-Beveland .

 

 

Noord-Beveland gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Noord-Beveland voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Noord-Beveland is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Noord-Beveland

 • Waarom zonnepanelen kopen in Noord-Beveland?

  Zonnepanelen kopen in Noord-Beveland heeft voordelen. Op steeds meer daken in Noord-Beveland liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Noord-Beveland?

  In Tholen hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Groenenberg Solar B.V. uit Heijningen. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Noord-Beveland?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Noord-Beveland . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Noord-Beveland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Noord-Beveland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Noord-Beveland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Noord-Beveland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!