Zonnepanelen in Nijeveen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • voordeelVerdien gemiddeld €635 per jaar
 • voordeelNu voordeel door btw teruggave
 • voordeelEenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nijeveen

In Nijeveen gaan steeds meer inwoners voor de mogelijkheid van het zelf opwekken van energie met zonnepanelen. Van de bijna 8.334 geschikte daken heeft al 15.37% zonnepanelen op het dak liggen! Deze inwoners genieten al van lagere woonlasten en een duurzamere woning.

In Nijeveen en omstreken zijn er nog ruim 6.001 woningen geschikt voor zonnepanelen. Deze huishoudens kunnen met hun eigen zonnepanelensysteem gemiddeld €635 per jaar besparen op de energierekening. Een grote kans dat jouw woning hier ook tussen zit. Benieuwd hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen? Doe dan eenvoudig een geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Nijeveen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nijeveen kende afgelopen jaar 1093 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nijeveen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 635,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nijeveen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nijeveen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig” Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nijeveen

Al 1.281 opgewekte zonnepanelen eigenaren in de gemeente Meppel gingen je voor.

Goed om te weten in Nijeveen

In Hoogeveen is sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betreft een deel van Oud-Zuid. Als jouw woning binnen dit beschermde gebied ligt, is er een grote kans dat dit ook voor jou van toepassing is. Dit betekent dat je een vergunning nodig hebt van de gemeente om zonnepanelen te kunnen laten installeren. Woon je niet in het desbetreffende deel van Oud-Zuid, dan heb je geen vergunning nodig en kun je makkelijk een aanvraag voor zonnepanelen doen.

Duurzaamheid in Nijeveen

De gemeente Meppel is druk bezig om grote stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Het uitgangspunt is om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. Een geschikte manier om als inwoner van Nijeveen hieraan bij te dragen, is door de keuze voor zonnepanelen.  Op gebouwen die de gemeente beheert, zijn bijvoorbeeld ook zonnepanelen geplaatst. Tot op heden weten inwoners van de gemeente gezamenlijk al 819.375 kg CO2 en 61.739 bomen te besparen.


Nijeveen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nijeveen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Meppel er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Meppel

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

hebben een dakcheck gedaan