088-0203000 Bereikbaar tot 17:00 uur

Zonnepanelen Nijeveen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1432 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 142.800 besparen

Elk jaar samen besparen

10832 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Nijeveen

In de gemeente Meppel gaan steeds meer inwoners voor het zelf opwekken van energie. Van de bijna 6.400 geschikte daken heeft al 19% zonnepanelen op het dak liggen! Deze inwoners genieten al van lagere woonlasten en van een duurzamere woning. Er zijn nog ruim 5.000 woningen geschikt voor zonnepanelen, een grote kans dat uw woning hier ook tussen zit. Bent u benieuwd naar wat zonnepanelen voor uw energierekening kunnen doen? Doe dan hierboven geheel vrijblijvend een aanvraag en ontvang een persoonlijk advies.

Eén van de gelukkigen

Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. Ik heb er geen omkijken naar en het werkt als een tierelier. Verder ben ik heel tevreden over de adviseur die mij geholpen heeft, hij deed het prima en zodoende was ik uitstekend van informatie voorzien.

Waarom Zonneplan?

Zonneplan is al sinds 2012 bezig om heel Nederland te verduurzamen met zonnepanelen. Wij willen ook graag uw woning verduurzamen! Als u hierboven een aanvraag doet, gaat een persoonlijk adviseur voor u aan de slag. Met behulp van satellietbeelden wordt uw dak nauwkeurig in kaart gebracht en wordt er een passend dakplan ontworpen.

Wij bieden u de nieuwste producten aan. Deze zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk. Daarnaast nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen door bijvoorbeeld de btw-teruggave voor u te regelen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan een aanvraag.

Goed om te weten

In Meppel is sprake van beschermd stadsgezicht. Dit betreft een deel van Oud-Zuid. Als uw woning binnen dit beschermde gebied ligt, is er een grote kans dat dit ook voor u van toepassing is. Dit betekent dat u een vergunning nodig heeft van de gemeente om zonnepanelen te kunnen laten installeren. Woont u niet in het desbetreffende deel van Oud-Zuid, dan heeft u geen vergunning nodig en kunt u makkelijk een aanvraag doen.

U kunt zonder spaargeld te investeren, toch profiteren van zonne-energie. Om inwoners van Meppel te investeren om te kiezen voor duurzame oplossingen, is er een regeling opgezet. Met de GreenLoans regeling gaat u er vanaf dag één al op vooruit!

Lees hier meer over de GreenLoans regeling

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

58 reviews van mensen uit de omgeving van Meppel

Gemiddeld
9,2
10.0
Het was allemaal zo geregeld en de zonnepanelen liggen er prima bij.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 310 Wp Design Zwart

9.0
De panelen liggen er mooi op en doen hun werk. De installateurs waren super snel en deden alles netjes in overleg.
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Alles dat Zonneplan gedaan heeft is echt perfect verlopen! De panelen liggen er hartstikke mooi bij en ik ben helemaal tevreden!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Alles verliep in 1 woord perfect! Het advies was duidelijk en de prijs was goed. Mijn zwager heeft ook zonnepanelen van Zonneplan en hij is ook erg tevreden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij voor Zonneplan hebben gekozen. De installatie zelf verliep vlekkeloos. Er werd meegedacht over de bekabeling en de plek van de omvormer en de panelen liggen strak op het dak. Nogmaals, alles verliep perfect
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
De zonnepanelen liggen mooi op het dak en doen goed hun werk. Het advies van de klantadviseur was ook prettig, we kregen alle tijd voor het nemen van een beslissing. Daarnaast hebben de monteurs van het installatieteam ook alles perfect geïnstalleerd op de installatie dag.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik heb bij Zonneplan een fijn adviesgesprek gehad, wat ook de reden was dat ik voor hun zonnepanelen gekozen heb. Ook op de dag van installatie is alles goed verlopen.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

9.0
Prima proces! De dag zelf wanneer de zonnepanelen werden geplaatst ging alles goed in overleg, ze waren behulpzaam en gingen netjes te werk. Het adviesgesprek was ook erg duidelijk! Ook de btw wordt door Zonneplan teruggevraagd!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Ik heb tussentijds een wijziging aangebracht. Daar is goed op gereageerd! Het advies was verder erg goed en de installatie ook.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

10.0
Het gehele proces hebben wij als buiten verwachting ervaren!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Ik ben heel erg positief over Zonneplan. Alles netjes afgehandeld en heb nooit een probleem gehad!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag