088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Nieuwersluis
Zonnepanelen in Nieuwersluis

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nieuwersluis

Stichtse Vecht is een duurzame gemeente, want steeds meer inwoners hebben zonnepanelen! Inmiddels zijn er al 3.856 woningen die beschikken over zonnepanelen. Op deze manier helpen zij het milieu een handje en besparen zij ook nog eens kosten op de energierekening. Er zijn daarnaast ook verenigingen en scholen die zich inzetten voor duurzaamheid. Hockeyclub MHV Maarssen en Rientjes Mavo schitteren beide met zonnepanelen op het dak. Goed bezig!

Samen hebben de zonnepanelenbezitters in gemeente Stichtse Vecht al €4.407.408 bespaard. Gemiddeld bespaart een huishouden jaarlijks ongeveer  €1.143. Een flinke besparing op de energierekening dus. Wil jij ook graag jaarlijks geld besparen? De eerste stap is simpel: doe de dakcheck en ontdek of jouw dak geschikt is.

Na het invullen van postcodecheck neemt een van onze adviseurs contact met je op. Deze adviseur bekijkt of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat jij kunt besparen. Jouw adviseur maakt een persoonlijk Zonneplan met daarin informatie over de gekozen materialen, de totale kosten en natuur wat jij gaat besparen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Nieuwersluis:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nieuwersluis kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nieuwersluis zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nieuwersluis ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nieuwersluis kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nieuwersluis

Al 3.856 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Stichtse Vecht gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Nieuwersluis

Zonneplan doet onderzoek naar het aantal geschikte daken per gemeente. Er zijn 5.703 woningen in de hele gemeente die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen. In gemeente geldt voor de volgende gebieden wel een beschermd stadsgezicht: Voor zonnepanelen in deze wijken is een vergunning nodig. Als jij niet in één van deze wijken woont, kun je zonder vergunning een aanvraag doen.

 • Kockengen: Voorstraat
 • Maarssen: aan de Vecht
 • Nieuwer Ter Aa: rond de Kerklaan
 • Nieuwersluis: binnengebied
 • Loenen aan de Vecht: rond de Vecht
 • Loenersloot: rond de Angstel
 • Vreeland: oostelijk gelegen gebied van de Vecht
 • Nigtevecht: rond de Vecht
 • Oud-Zuilen: rond de Dorpsstraat

 

Zonnepanelen installateur Nieuwersluis

Wanneer jij akkoord gaat met jouw zonneplan kun je zelf bepalen wanneer de installatie plaatsvind. Met de zelfplanner kun je gemakkelijk zien welke data er in Nieuwersluis beschikbaar zijn om de installatie te plaatsen. Kies een datum en tijdstip dat jou uitkomt en wij zorgen ervoor dat jouw zonnepaneleninstallatie die dag op jouw dak ligt. Je begint dan direct met verdienen en ziet de opbrengsten heel overzichtelijk terug in de Zonneplan app.

De werkelijke opbrengsten zie je simpel en overzichtelijk terug in de Zonneplan app. Dankzij een versleutelde 4G verbinding heb je live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Dankzij deze verbinding blijft tevens de data van jou.

Zonnepanelen kopen in Nieuwersluis

De gemeente heeft als doel dat in 2030 Stichtse Vecht klimaatneutraal is. Veel inwoners van Nieuwersluis zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 3.856 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Nieuwersluis . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Nieuwersluis ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Nieuwersluis .

Nieuwersluis gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Nieuwersluis voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Nieuwersluis !

Vragen over zonnepanelen in Stichtse Vecht

 • Waarom zonnepanelen kopen in Stichtse Vecht?

  Zonnepanelen kopen in Nieuwersluis heeft voordelen. Op steeds meer daken in Nieuwersluis liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Stichtse Vecht?

  In Almere hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Stuz Infra uit Vleuten en ID Installaties uit Ermelo. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Stichtse Vecht?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Nieuwersluis . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Nieuwersluis in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nieuwersluis steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Stichtse Vecht er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Stichtse Vecht

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!