phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Nieuwediep
Zonnepanelen in Nieuwediep

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nieuwediep

Steeds meer inwoners uit Aa en Hunze stappen over op zonnepanelen. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.074 zonuren flink bespaart kan worden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw dak? Doe dan snel een aanvraag op onze website en ontvang een persoonlijk advies!

Inwoners van Nieuwediep kunnen met 1.074 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.955 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.603.100.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nieuwediep:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nieuwediep kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nieuwediep zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nieuwediep ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nieuwediep kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nieuwediep

Al 1.955 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Aa en Hunze gingen je voor.

Geschikte daken in Aa en Hunze

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Aa en Hunze. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 5.871 koopwoningen in Aa en Hunze geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Let wel even op als je in Gieten of Anlo woont. Hier geldt namelijk in de straten Bloemakkers, Kerkbrink, Esweg en de Brinkstraat een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er een vergunning van de gemeente nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je niet in deze gebieden woont kun je meteen je dakcheck aanvragen bij Zonneplan. 

Aa en Hunze CO-2 neutraal

Gemeente Aa en Hunze gaat voor duurzaam. Zij willen voor jou en jouw kinderen een prettige en leefbare gemeente vormen. Zo heeft de gemeente als ambitie om in 2050 CO-2 neutraal te zijn. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.955 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Aa en Hunze, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Nieuwediep in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nieuwediep steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Aa en Hunze er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Aa en Hunze

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan