088 020 3000Morgen open om 09:00 uur
Nieuw-Vossemeer
Zonnepanelen in Nieuw-Vossemeer

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nieuw-Vossemeer

Inwoners van de gemeente Steenbergen kiezen steeds vaker voor zonnepanelen. Zo hebben 1.460 van de 7.558 daken al zonnepanelen! Dat is goed om te zien, maar er zijn nog genoeg daken waar zonnepanelen op passen. Daarnaast bespaart het gemiddelde huishouden maar liefst €1.027 euro per jaar! Wil jij ook weten of je kunt besparen met zonnepanelen? Lees dan verder.  

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar welke daken geschikt zijn in de gemeente Steenbergen. Zo besparen de inwoners van de gemeente Steenbergen gezamenlijk €1.499.420 euro per jaar! De kans is groot dat jouw woning ook geschikt is voor zonnepanelen. Nieuwsgierig of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Je komt hier achter met de gratis dakscan van Zonneplan. Al 890 inwoners uit Nieuw-Vossemeer gingen je voor!

Waarom juist nu zonnepanelen in Nieuw-Vossemeer:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nieuw-Vossemeer kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nieuw-Vossemeer zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nieuw-Vossemeer ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nieuw-Vossemeer kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nieuw-Vossemeer

Al 1.460 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Steenbergen gingen je voor.

Gemeente Steenbergen energieneutraal

19% van de geschikte koopwoningen in de gemeente heeft al zonnepanelen. In sommige gemeenten is er sprake van een beschermd stadsgezicht. Zodra dit het geval is, heb je eerst een vergunning nodig van de gemeente. Gelukkig is dit niet het geval voor de gemeente Steenbergen! De kans is groot dat jouw woning ook geschikt is voor zonnepanelen.

Veel geschikte daken in Nieuw-Vossemeer

De gemeente Steenbergen heeft besloten dat de gemeente in 2040 energieneutraal wil zijn. Deze duurzaamheidsdoelstelling zet een mooi doel om de gemeente te verduurzamen. Steenbergen is goed bezig met het verduurzamen van de gemeente. Zo is er groen licht voor de duurzame woonwijk de Olmentuin in Steenbergen. Zo kun jij ook een bijdrage leveren aan de milieuplannen in de gemeente. Wil je ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van Steenbergen? Kies dan voor zonnepanelen van Zonneplan!


Nieuw-Vossemeer in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nieuw-Vossemeer steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Steenbergen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Steenbergen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!