088-0203000 Bereikbaar tot 20:30 uur

Zonnepanelen Nieuw-Lekkerland

  • U betaalt pas ná de oplevering
  • All-in montage: geen extra kosten
  • Gratis de volledige btw-teruggave
  • Beste deal garantie
  • ​Perfect afgewerkte installatie

Wat kosten zonnepanelen?

;

162 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 21.000 besparen

Elk jaar samen besparen

1271 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland

Molenwaard bewust bezig met het klimaat. Zonneplan ziet uit onderzoek dat er een groei plaatsvindt in het aantal woningen met zonnepanelen in de gemeente Molenwaard. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken dat voorzien is van zonnepanelen loopt Molenwaard voor op buurgemeenten Alblasserdam en Papendrecht. Zonneplan heeft al inwoners gelukkig mogen maken met zonnepanelen van Zonneplan.

Eén van de gelukkige uit Oud-Alblas:

Voor zover ik het zie, werkt het allemaal prima. Het proces is goed verlopen. We hebben een mooie offerte gekregen en uiteindelijk voor Zonneplan gekozen. Het installeren van de zonnepanelen is ook keurig gedaan. De installateurs waren wat later vanwege files, maar zijn snel aan de gang gegaan en om een uur of 4 waren ze alweer weg. Ze hebben keurig gewerkt en hebben goed meegedacht waar de extra groep geplaatst moest worden. Daarnaast is mijn man elke keer weer enthousiast als hij de opbrengsten ziet.

Beschermd stadsgezicht

Uit onderzoek is gebleken dat er een beschermd stadsgezicht geldt in de volgende straten van Nieuwpoort: Hoogstraat, Bij de Waterschuurt, Binnenhaven, Schippersweg, Nieuwpoortseweg en de Singel. Daarnaast geldt er een beschermd stadsgezicht in het gebied Kinderdijk-Elshout. Dit gebied staat op de werelderfgoedlijst door zijn prachtige windmolens uit de 18e eeuw. Voor een beschermd stadsgezicht geldt dat er eerst een vergunning aangevraagd dient te worden voordat er zonnepanelen geplaatst mogen worden. In de rest van de gemeente is geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen.

In de buurt: Bleskensgraaf ca Brandwijk Goudriaan Groot-Ammers Kinderdijk Langerak Molenaarsgraaf Molenwaard Nieuw-Lekkerland Nieuwpoort Ottoland Oud-Alblas Streefkerk Waal Wijngaarden

Molenwaard wil naar de top

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen voor zonnepanelen in de gemeente Molenwaard. Hieruit is gebleken dat er 10.517 geschikte woningen zijn. 5,4% van de geschikte woningen, oftewel 551 woningen zijn al voorzien van zonnepanelen. Molenwaard loopt hiermee voor op buurgemeenten Alblasserdam en Papendrecht, met respectievelijk 3,2% en 3,4%. Gaat u ook voor zonne-energie? Vraag een dakplan aan bij Zonneplan.


Zonnepanelen financieren met de Duurzaamheidslening

Gemeente Molenwaard heeft de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit was voor Molenwaard dan ook de reden om een Duurzaamheidslening beschikbaar te stellen voor haar inwoners. De Duurzaamheidslening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:
 
•             Huidige rente 1,6%, rente wordt vastgesteld op datum van binnenkomst aanvraag
•             Het minimum leenbedrag is €2500, het maximum is €25000
•             Looptijd Duurzaamheidslening 10 jaar tot 15 jaar
•             U kunt boetevrij aflossen met een minimum van €250,-
 
Wilt u meer informatie over de duurzaamheidslening, dan kunt u een kijkje nemen: op de website van het SVn of hier voor informatie over de Duurzaamheidslening Molenwaard
 
Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Molenwaard kunt u de website van het energieloket bekijken: Klik hier voor het energieloket Molenwaard

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

5 reviews van mensen uit de omgeving van Nieuw-Lekkerland

Gemiddeld
9,2
10
Het werkt allemaal hartstikke mooi. Zeker nu het wat mooier weer is wordt het interessant. Begeleiding is goed gegaan nergens vragen over. Installateurs waren zzp'ers, harde werkers!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en QCELLS 315 Wp Design Zwart

8,0
Er is altijd ruimte voor verbetering. Wat dat in ons geval voor Zonneplan is, kan ik mij niet bedenken.
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 295 Wp Black/white

10
Voor zover ik het zie, werkt het allemaal prima. Het proces is goed verlopen. We hebben een mooie offerte gekregen en uiteindelijk voor Zonneplan gekozen. Het installeren van de zonnepanelen is ook keurig gedaan. De installateurs waren wat later vanwege files, maar zijn snel aan de gang gegaan en om een uur of 4 waren ze alweer weg. Ze hebben keurig gewerkt en hebben goed meegedacht waar de extra groep geplaatst moest worden. Daarnaast is mijn man elke keer weer enthousiast als hij de opbrengsten ziet.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

8,0
Over het geheel ben ik erg tevreden. Ook het oog wil wat, dus ik vind ze er prachtig op liggen. De afwerking had wat netter gekund, want ik merk nu dat er soms bevestigingsmateriaal gebruikt is die ik anders had uitgekozen. Ze liggen er natuurlijk toch een tijd op. Voor de rest ben ik dik tevreden.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 2100TL-10 en Trina Solar 255 Wp All Black

10
Ik ben uiterst tevreden over Zonneplan. Er hadden meer panelen op gekund, maar mij is geadviseerd om minder panelen te nemen. Dit is mij geadviseerd met het oog op het best mogelijke rendement.
Zonnepanelen Klant Groot-Ammers
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3600TL-21 en BYD 245 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag