0184-230023Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Nieuw-Lekkerland
Zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nieuw-Lekkerland

De inwoners van Nieuw-Lekkerland spelen een belangrijke rol als aanjagers van duurzaamheid. Al 19% van de geschikte daken profiteert van zonnepanelen. Gemeente Molenlanden is goed op weg op gebied van duurzaamheid. Dat is ook niet zo gek, Naast de vele inwoners hebben ook veel verenigingen en bedrijven in de gemeente zonnepanelen op het dak. Zuivelboederij Slob heeft 880 zonnepanelen op het dak. Daarnaast heeft het bedrijf Van den Heuvel Dairy & Food Equipment maar liefst 1508 zonnepanelen. Wat goed bezig!

In gemeente Molenlanden hebben 2.348 inwoners zonnepanelen. Samen wekken ze eigen stroom op en zijn ze minder afhankelijk van het net. Gezamenlijk besparen zij €2.683.764 euro op hun energierekening. Gemiddeld is dit  €1.143 per jaar. Met onze gratis postcodecheck kom jij ook te weten hoeveel je kunt besparen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en de terugverdientijd.

 

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nieuw-Lekkerland kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nieuw-Lekkerland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nieuw-Lekkerland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nieuw-Lekkerland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland

Al 2.348 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Molenlanden gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland

Zonneplan kijkt per gemeente hoeveel daken er geschikt zijn voor zonnepanelen. Uit onze analyse blijkt dat er in de gemeente Nieuw-Lekkerland veel geschikte daken zijn. Daarbij is het wel belangrijk om te vermelden dat Noordeloos, Kinderdijk en Nieuwpoort een beschermd stadsgezicht hebben. Dit betekent dat het vanwege de historische waarde nodig is om een vergunning aan te vragen vanuit de gemeente.

Wanneer jij zonnepanelen van Zonneplan neemt krijg je daar bij ook het Zonneplan Serviceplan. Hiermee ben jij naast de product garantie 10 jaar verzekerd van een werkend zonnepanelensysteem! Naast dat jij niet opdraait voor reparatie- of voorrijkosten, nemen wij de btw-teruggave ook voor jou uit handen.

Zonnepanelen installateur Nieuw-Lekkerland

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Nieuw-Lekkerland  of omgeving? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook een lokale Zonneplan partners. Wescco Bouw uit Papendrecht en Stuz Infra uit Vleuten.

We hebben al veel installaties mogen leveren in de gemeente Nieuw-Lekkerland . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4. Logisch, want door de hoge rendement-panelen en de ONE-omvormer met 4G verbinding ben jij klaar voor de toekomst.

 

Zonnepanelen kopen in Nieuw-Lekkerland

Gemeente Molenlanden heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in Molenlanden. Veel Molenlanders zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al 2.348 huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Nieuw-Lekkerland ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland .

Nieuw-Lekkerland gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Molenlanders voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Nieuw-Lekkerland is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Molenlanden

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Molenlanden

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Nieuw-Lekkerland . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Waarom zonnepanelen kopen in Molenlanden?

  Zonnepanelen kopen in Nieuw-Lekkerland heeft voordelen. Op steeds meer daken in Nieuw-Lekkerland liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Molenlanden?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Wescco Bouw uit Papendrecht en Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Nieuw-Lekkerland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nieuw-Lekkerland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Molenlanden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Molenlanden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!