phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Nietap
Zonnepanelen in Nietap

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nietap

Gemeente Noordenveld is al goed bezig met verduurzamen, zo is er onder andere het Drents Energieloket beschikbaar. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.074 zonuren binnen Noordenveld flink bespaard kan worden op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Lees dan verder.

Inwoners van Noordenveld kunnen met 1.074 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.356 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.931.920.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nietap:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nietap kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nietap zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nietap ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nietap kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nietap

Al 2,356 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Noordenveld gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Zonnepanelen zijn in de hele gemeente Noordenveld toegestaan. Maar let goed op als je in Westervelde of Veenhuizen woont. Woningen in deze plaatsen zijn namelijk door de gemeente bestempeld met beschermd stadsgezicht. Je kunt hier wel zonnepanelen op je dak laten plaatsen, maar dan heb je een vergunning van de gemeente nodig. In de rest van de gemeente kunnen zonnepanelen geplaatst worden zonder dat hier een vergunning voor nodig is.

Noordenveld energieneutraal 2040

De gemeente Noordenveld wil in 2040 energieneutraal zijn. Om deze doelstelling te halen, moeten de inwoners van de gemeente net zoveel energie opwekken als dat ze verbruiken. Dit is goed te behalen in de gemeente, want uit ons onderzoek blijkt dat nog 5.045 woningen kunnen verduurzamen met zonnepanelen. Wil jij ook profiteren van de zon en meehelpen aan een energieneutraal Noordenveld? Doe dan de vrijblijvende en persoonlijke postcodecheck.

 


Nietap in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nietap steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Noordenveld er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Noordenveld

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan