phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Netersel
Zonnepanelen in Netersel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Netersel

De gemeente Bladel verduurzaamt. Zo is het gemeentehuis van Bladel voorzien van een mooie set zonnepanelen. Daarnaast wekken ook steeds meer inwoners van Bladel duurzame stroom op met hun eigen zonnepanelen. Hiermee helpen ze niet alleen het milieu, maar besparen ze ook flink op de energierekening. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

De 837 huishoudens in gemeente Bladel die al profiteren van zonnepanelen, besparen gemiddeld €820 per jaar. Samen besparen zij jaarlijks €686.340! Met deze zonne-energie wordt er jaarlijks 523.125 kg CO2 bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 39.417 bomen.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Netersel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Netersel kende afgelopen jaar 1166 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Netersel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Netersel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Netersel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Netersel

Al 837 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bladel gingen je voor.

Geschikte daken in Netersel

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Bladel. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Inwoners van Bladel hoeven daarnaast geen rekening te houden met een beschermd stadsgezicht, want hier is geen sprake van. De inwoners van Bladel kunnen dus zonnepanelen laten plaatsen zonder het aanvragen van een vergunning.

Gemeente Bladel in 2025 energieneutraal

De gemeente Bladel streeft er naar om in 2025 klimaatneutraal te zijn. Om dit te bereiken moet er evenveel stroom duurzaam worden opgewekt als dat er verbruikt wordt. Zonnepanelen zijn hier een goede manier voor. Daarom start Zonneplan een zonnepanelenproject in de gemeente. Via het project kunnen inwoners voordelig en gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. Het zonnepanelenproject is niet in samenwerking met de gemeente Bladel.

Om duurzame energie te stimuleren heeft de gemeente Bladel een subsidie beschikbaar gesteld. Met deze subsidie kan worden gestart met besparen op uw energierekening zonder eigen spaargeld. Wil je meer informatie over deze subsidie? Meld je dan aan voor het project. Onze adviseurs kunnen je er alles over vertellen.


Netersel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Netersel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bladel er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bladel

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan