0475-227022Bereikbaar tot 20:30 uur
Neeritter
Zonnepanelen in Neeritter

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Neeritter

Onze installatieteams staan te popelen om zonnepanelen in Leudal te installeren. In Leudal schijnt de zon 1.108 uren per jaar. Inwoners uit de gemeente Leudal kunnen met dat aantal zonuren flink besparen op de energierekening. Ook basisscholen De Leerlingst in Haelen en De Neerakker in Heythuysen hebben allebei al 204 zonnepanelen op het dak liggen. De twee scholen worden vanaf nu voor een groot deel voorzien van stroom die duurzaam geproduceerd is. Wat een mooie stap!

Zonneplan vindt het geweldig dat steeds meer inwoners van gemeente Leudal voor zonnepanelen gaan. In de gemeente Leudal profiteren namelijk al 3.742 huishoudens van zonne-energie en die besparen tot wel
€1.143.

Er liggen ook nog kansen om Leudal verder te verduurzamen; er zijn 10.127 huishoudens die nog kunnen profiteren van zonne-energie. Zonneplan heeft al vele installaties in Leudal gedaan en de inwoners zijn enthousiast. Ook willen we jou helpen met de overstap naar zonne-energie! Doe geheel vrijblijvend een aanvraag en kom erachter of jouw dak geschikt is.

Waarom juist nu zonnepanelen in Neeritter:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Neeritter kende afgelopen jaar 1108 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Neeritter zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Neeritter ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Neeritter kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Neeritter

Al 3.742 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Leudal gingen je voor.

Zonnepanelen installateur Neeritter

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Neeritter zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren. Mede hierdoor zorgen ze vaak voor hele blije klanten. Dit kun je ook terugzien aan ons gemiddelde klantcijfer van 9.2.

Het Zonneplan serviceplan zorgt ervoor dat jij na installatie van je zonnepanelen zorgeloos geniet. De inbegrepen service wordt al sinds 2017 aangeboden bij de aanschaf van de zonnepanelen van Zonneplan.  Het is een extra toevoeging aan de standaard fabrieksgarantie. Je hebt 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie, geen voorrij- of montagekosten, gratis reparatieservice, meteen inzicht in de opbrengsten van de zonnepanelen en btw-teruggave service.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Neeritter

Bij Zonneplan doen we onderzoek naar de geschiktheid van de daken in gemeente Leudal. Tijdens het onderzoek worden alle relevante aspecten bekeken. Een woning met een rieten dak is bijvoorbeeld niet geschikt voor zonnepanelen. Ook moet het dak van de woning voldoende in de zon liggen. Obstakels, zoals pijpjes of hoge bomen, zijn niet gewenst. Daarnaast bekijken we of er een beschermd stadsgezicht is. Dit is in Leudal gelukkig niet het geval. Je kunt op deze website kijken om er zeker van te zijn of jouw woning hier niet onder valt. Anders ben jij namelijk een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen.

Zonnepanelen kopen in Neeritter

De gemeente Leudal streeft ernaar om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als wordt verbruikt. Er zijn al veel projecten binnen de gemeente en er zijn ook veel initiatieven vanuit inwoners om duurzame stappen te maken. Op de website van Duurzaam Leudal staan alle projecten op een rij. Daarnaast zijn er ook al 3.742 huishoudens die profiteren van de voordelen van zonnepanelen. Deze inwoners helpen ook mee aan het behalen van deze doelstelling. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Neeritter ? Doe de gratis dakcheck en krijg persoonlijk advies.

Neeritter gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Neeritter voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Neeritter zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Neeritter !

Vragen over zonnepanelen in Leudal

 • Waarom zonnepanelen kopen in Leudal?

  Zonnepanelen kopen in Neeritter heeft voordelen. Op steeds meer daken in Neeritter liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Leudal?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Neeritter . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Leudal?

  In Susteren hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Ultra Solar uit Roermond. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Neeritter in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Neeritter steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Leudal er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Leudal

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!