088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Nederhemert
Zonnepanelen in Nederhemert

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen
0

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen
0

Elk jaar samen
besparen

Bomen
0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nederhemert

Steeds meer inwoners van Zaltbommel maken de overstap naar duurzame-energie met  zonnepanelen. Niet gek, aangezien er met maar liefst 1.180 zonuren flink kan worden bespaard op de energierekening. Benieuwd hoeveel jouw buurtbewoners besparen?

In Zaltbommel  is de gemiddelde jaarlijkse besparing voor een huishouden
€1.027 Met zonnepanelen kun je dus besparen op jouw energierekening, jouw woning verduurzamen én je helpt mee met het verbeteren van het milieu. Er zijn in de gemeente al 1.786 huishoudens die dagelijks profiteren van de zon! Maar er zijn ook nog genoeg huishoudens die nog niet profiteren.  Er is een grote kans dat jouw woning hier ook onder valt. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Doe dan geheel vrijblijvend onze postcodecheck.

Vervolgens neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op om samen de wensen en behoeften te bespreken. Na afloop van het gesprek maakt jouw persoonlijke adviseur een dakplan compleet afgestemd op jouw dak. Deze vind je terug in het zonneplan waarin je ook de kosten en opbrengsten staan.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nederhemert:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nederhemert kende afgelopen jaar 1180 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nederhemert zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nederhemert ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nederhemert kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nederhemert

Al 1.811 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Zaltbommel gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

In de plaats Zaltbommel is sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er zonder vergunning geen zonnepanelen mogen worden geplaatst, om de cultuurhistorische waarde van de stad te behouden. In het centrum van Zaltbommel en enkele straten om de vesting heen, is sprake van dit stadsgezicht. Als jouw woning binnen dit gebied valt, raden wij je aan om eerst contact op te nemen met de gemeente. Woon je niet binnen dit gebied? Dan kun je zonder vergunning een dakplan aanvragen bij Zonneplan!

2050 klimaatneutraal

De gemeente Zaltbommel heeft als doelstelling om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Zaltbommel is goed op weg, maar om de duurzaamheidsdoelstelling te halen, zullen er nog een flink aantal woningen over moeten stappen op zonne-energie. Met nog 3.087 geschikte daken is er nog veel potentie in de gemeente. Wil jij ook dagelijks profiteren van de zon en meehelpen aan een klimaatneutraal Zaltbommel?


Nederhemert in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nederhemert steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Zaltbommel er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Zaltbommel

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan