088-0203000maandag open om 08:00 uur
Molenschot
Zonnepanelen in Molenschot

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Molenschot

Gemeente Gilze en Rijen is al goed bezig met verduurzamen! Zo zijn al vele gemeentelijke gebouwen voorzien van het energielabel A en stappen er steeds meer inwoners over op zonne-energie. Dit doen ze door de aanschaf van zonnepanelen. Niet gek, aangezien ze er flink op de energierekening mee besparen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Molenschot kunnen met 1.074 zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.821 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.870.167.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Molenschot:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Molenschot kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Molenschot zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Molenschot ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Molenschot kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Molenschot

Al 1.821 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Gilze en Rijen gingen je voor.

Geschikte daken in Molenschot

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Molenschot . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 5.086 koopwoningen in gemeente Gilze en Rijen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Duurzaamheidsdoelstelling Molenschot

Uiterlijk in 2030 wil gemeente Gilze en Rijen 70% van de energie duurzaam opwekken. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie en hiermee goed helpen bij het halen van deze doelstelling. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.821 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Gilze en Rijen, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Molenschot in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Molenschot steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Gilze en Rijen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Gilze en Rijen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!