088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Molenaarsgraaf
Zonnepanelen in Molenaarsgraaf

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Molenaarsgraaf

Ben jij al klaar om net als vele andere inwoners van de Molenaarsgraaf zelf energie op te wekken met zonnepanelen? Onze installatieteams staan te popelen om jouw dak én dat van jouw buren te voorzien van de beste zonnepanelen.

In Molenaarsgraaf hebben al 2.317 inwoner zonnepanelen laten installeren. De inwoners van Molenaarsgraaf besparen gezamelijk per jaar een bedrag van €2.379.559 bespaard. Ben je ook benieuwd wat jij kan besparen met zonnepanelen? Doe de gratis dakcheck!

 

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Molenaarsgraaf:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Molenaarsgraaf kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Molenaarsgraaf zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Molenaarsgraaf ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Molenaarsgraaf kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Molenaarsgraaf

Al 2,317 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Molenlanden gingen je voor.

Veel geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente Molenlanden

Zonneplan kijkt per gemeente hoeveel daken er geschikt zijn voor zonnepanelen. Uit onze analyse blijkt dat er in de gemeente Molenaarsgraaf veel geschikte daken zijn. Daarbij is het wel belangrijk om te vermelden dat Noordeloos, Kinderdijk en Nieuwpoort een beschermd stadsgezicht hebben. Dit betekent dat het vanwege de historische waarde lastiger is om zonnepanelen te plaatsen op woningen in dit gebied. Om dit toch te kunnen doen, heb je een vergunning van de gemeente nodig. In de rest van de gemeente Molenaarsgraaf is hier geen sprake van en kan je gewoon zonnepanelen nemen.

Molenaarsgraaf gaat voor duurzaam

De gemeente Molenaarsgraaf wil graag verduurzamen. Investeren in Zonnepanelen draagt dus direct bij aan dit gemeentelijke doel. Uit onze analyses komt naar voren dat er nog veel geschikte daken zijn voor zonnepanelen. Grote kans dat jouw woning hier dus onder valt! Zonneplan wil graag samen met jou en de gemeente Molenaarsgraaf de overstap maken naar een energieneutrale gemeente, doe jij ook mee?

Wil je meer weten over zonnepanelen, de installatie, of ons serviceplan? In ons kenniscentrum leggen we alles van de aanschaf tot het monitoren van zonnepanelen duidelijk uit. Voor specifieke informatie over duurzaam wonen binnen de gemeente Molenaarsgraaf kan je terecht op de website van de gemeente Molenaarsgraaf .


Molenaarsgraaf in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Molenaarsgraaf steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Molenlanden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Molenlanden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!